Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, January 7, 2011

...your number...


Inbox me any number between 1 to 5000 and I'll make my status your number and what I think of you. Fun thing is, only you and me know what your number is. Post this as your status!!!


mmg xde keje! tp aku tukar sket, wt kt blog.hihi..


(number ikut susunan)


@5
good to know you. di antara org2 yg masih memangil sy-kak tina. rasanya kenal melalui fasi kot..hah!ingt lagi. masa first time berbual. awak 1st year.kt court vb. cte psal kt pasum" amende tah.. budak pasum la katakan.hahah..masa awal2, apahallah kerek sgt juni0r aku ni..tp bila dah lame2, ok je. maen vb same2, g tgk hot air balloon, melantak nasi ayam kt umah mike, amende lagi r.byklah... tp yg paling sweet was: dgn sedaya upaya wt mimik muka smpai kte senyum!haha.. tq2.. all the best. ingt, org kuat sentiasa diuji!=p


@006
dah mcm adik aku ni. tp sejak kamu pindah kolej, dah jarang jumpa. ingt x dlu nagis same2 masa kt blok e dlu.. sejak tu kita rapat kan.. pastu gatai plak nk majuk2.. adui.. bawak hati p k0lej laen. cepuk kang!hahaa.. sblum tu xsangka yg kita akan rapat. kenal pun atas 0rg len. sebuk je die nk masuk geng org. ceh!hahaha.. bile dah kenal betul, bestla.haha.. ingt x ada satu masa tu kamu maen2 makeup rumate kte. abeh muka aku dic0ntengnya!haha all the best sis. xmo sedey2 da. ape pun jadi, smile always. n sy masih ade u ntuk kamu!


‎@10. k0 memg suke perasan!aku pun lupa jugak ble kenal ko. kkaa kot.ko ade xkire aku susah ke senang.. thanx so much! n pujian2 comel dr ko tu, aku xtau la ikhlas ke x, tp timekasih jugak! haha... sorry kalau ade masa2 tu aku jarang lepak ng ko.. mklumlah aku kuat study!=p ko kdg2 lambat sket smpai kena explen abes2.. tp ko mmg cool,ade masalh cm xde masalah. =p btw friend forever!


@56
haha..aku kenal ko dgn cara paling laen dr yg lain. sampai skrg jd kawan. aku rasa aku pernah jumpa ko sekali je.eh 2 kali.sekali yg aku teman kwan aku g jumpa ko dahulu kala. n skali lg masa k0 dtg tya soalan math yg aku xtau tu.good to know that u r ok now compared to the first time i knew u.bguslah..smoga ko jumpa someone yg betul2 untuk ko..err..yg 'hari' tu masih lagi ke skrg?aku dah xupdate cte ko.hihi..


@102
dah xingt da kita berkenalan di mana.tp kt bumi 2nd tula semuanya bermula. rasa tenang je bile pandang muka kamu. baik sgt.humble.thanx sbb sll bace n komen post2 kte kt blog ni.mungkin xbyklah kenangan kita same2, tapi nice to know you. eh, kita penah sefloor kn dlu, tp xpernah duduk lepak same2.ish2...hiihi... 


@143
my VERY BESTFRIEND. dah macam adik beradik la hg ni ng aku..sll tlg aku..frst time jumpa?hmmm.. masa darjah 1 la kot kan. persaing paling dekat aku masa sekolah rendah.pastu lepas masa sk0lah menengah terpisah. tp bile cuti mesti ade pr0jek same2.mencendolla, picnic la..shoppingla. kedai 'hari-hari' wajib k!hahaha..kalau xkenal, hg memang garang sket. kdg2 aku yg softhearted ni mmg pun terasa. tp aku tau tone hg mmg cmtu.ihih..xbermaksud pun..aku syg hg sgt. time kasih byk2..aku takkan lupa sume jasa pd aku.. jgn lupa bisnes kte nt!hahah..lg 1, first time aku tgk mvie adalah ng hg. cite ttg cinta yg aku tertd0 tu.haha..msatu pas f0rm 5 kan?


@0690
muka nak sombong jer. aku rasa kalau k0 xgelak, k0 mmg leh jadi kem k0m.haha...sume yg kte wt same2 k0 dah ckp, tp 1 je aku nk tmbh:k0 ingt lagi salah naik bas smpai ke puch0ng tu? siap jumpa jalan bintang lgi. sesuai dgn tema kkaa masa tu angkasawan. dah sampai bintang rupanya kite ye. thanx sbb teman aku ng cik tutttt bawak kete xde lesen malam tu. walaupun siap melambung2 aku ni bila tiap kali k0 redah je bumper.ceh! ahaha..nice to know u.


@678... jatuh g0lek same2 kt c0urt tu..aku rasa rapat pun sbb kt c0urt tu lah jugak.kan2..haha..mm.. sllu meroger aku ajak maen. tp skrg da xrooger da.huuu~ aku tau ko baik!smoga berjaya dlm hidup k.


@1107
baru berkenalan xsmpai setahun lebih kan?hiihi.. thanx sbb terima kte di sisi die dulu.cewah!haha..bukan susah sgt pun nak masuk ng korg. n sbenarnya xsangka pun kamu 0rg utara jugak... ingtkan org2 kl sana. tp sejujurnya kte terkejutla tgk kamu masa makan cheese nan dulu tu.huhu..hopefully, jgnlah kekal lame mcm tu. =) ahah! all the best dgn obline bisnes kamu tu ye.. nt dah kaya sket, kte memborong kt situ.haha =p ape2 pun harap2 keep in touch..


@1419
ratu komik!saya sgt suke sefloor dgn kamu.sbb leh bace komik selalu!haha..oh, kamu sgt cool!kdg2 gila2 jugak. bab paling xeh blah masa amek gambar. mcm2 gaya.paling unik dan tah pape. kita rapat sbb kkaa ng vb la kan.idea kalendar tu mmg sgt cntik!jeles dgn kamu sbb byk tau pasal komputer. huhu..xsempat abes belajar photoshop  lg, tp atleast da tau basic.hihi,, girl's dream team always in my heart!


@1507
baik. rendah diri. suke sgt tgk kamu.. kalau jadi mak tu, kire sejuk perut mak mengandung. rasa kita lebih saling mengenali masa g open house hari tu kan. sesat barat bersama2...suke bace blog kamu sbb ade byk input yg kte xtau.thanx for sharing. smoga ukhwah ni kekal smpai bila2.. 


‎@1706. si kecik molek. comel! my new inspiration to finish all the stories! haha..thanx for your support darling. all the best n sentiasa tabah untuk setlekan semua yg dah bermula k.pape roger!


@5332
uiks!xvalid. sampai 5000 jelah.haha..kenal sbb vb. mula2 kamu dtg main kt 2nd, mcm xlayan sgtla.sibuk je nk menambahkan org kt court tu!(jgn mara.hihi) rasanye kte mula menerima kamu di hati kte lepas pg hot air balloon tu. baru tau yg kamu dan kawan kamu tu sekepala ng kte!hahaha..sejak tu mmg rapat habis.. g mcd la , ckt la, abc la, mcam2 la.. dtg umah sewa kte la masa gian bervb dulu.cuma xtdo je kan ?thanx sbb sudi jd pendengar yg setia..kte mungkin xsekuat mcm yg kamu sangka tp sbb ade kamu-kamu, kte jd kuat.hihi.. thanx for everything sis. harap2 xlost contact ng kamu..n one more thing: girl's dream team always in my heart!all the best darling!


@8809: ni lg xvalid nih.aku kenal k0 bile eh?kkaa ke mhs?weh!ampun aku xingt bile first kenal ko.haha..tp rapat masa mhs. gile best lepak ng ko.. kdg2 mengade2 jugak. tp disebabkan ko dah macam adik aku, aku layankan la jugak.hahaha..haaa! lagi satu, nuffnang tu!sumpah xnk j0in lagi dah wei. aku xmo msuk lagi tmpt cmtu.huuu~

p/s: bukan ape, nt bile aku aku rasa nk bce lg, senang cari kt sni. ade archive.=p

2 bunga-bunga cOmeL:

aidy said... [reply to comment]

haha dah tukar dah no tu..... bagus laen kali baca msg tu betul2.... kan nnt org ckp nak ajak g penang, ko igt dia nak pinag ko plak.... tak ke naye nnt hahahaha

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

amb0i2...perli nmpak.hahaha..baek ABANG LONG!

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...