Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Sunday, January 9, 2011

the handsome thai's guys


(mak ai tajuk!) there you go.finally! hihi..


sebelum aku balik kedah-like-forever tu, aku ade join KL world marching band competition. jadi volenteer. tp separuh jalan je sbb ade personal problem...


ade hikmah jugaklah, sbb smpai sekarang payment XDAPAT lagi! huuu~


sekali lagi aku jadi LO liaison officer (LO) untuk band dari thai. tp kali ni xkena jemput kt klia, sbb d0rg dtg naek bas dr bangkok.. selamat!


watkhema blabla band. aku xingt name penuh band tu. kapasiti, 96 org kalau xsalah.


walau sehari je bersama2 dgn dorg, tp enjoy gile.. xrasa dasyat mcm jaga band thai sbelum  ni (mybe sbb sehari je kot) and ramai pulak tu yg hensem2 stafnye! haha... mcm2 jenisla ade.tgk d0rg macam sebaya aku je. tp skali ada yg baru 21..sedey jugak nk tglkan d0rg..uhuhu





3 bunga-bunga cOmeL:

asma' said... [reply to comment]

gmbr xde ke k tina? huu

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

ade.tp xleh nk uplod asma. lame gile. ni pun dah bape hari duduk dlm draft.ingtkan td nk masukkan gmbar.tp lambat sgt,so cAncel je.alih2 dah terpublish plak dlm dok refresh 2 tu.hihi

nt kalau 0ke sket tenet, kte upl0ad.

asma' said... [reply to comment]

@~terataibungaindah~

oreit! hehe

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...