Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Sunday, January 23, 2011

nervous!


assalamualaikum...


tiba2 hidup ni rasa penuh terisi.hihi.. misi kedua hampir berjaya...


ptg ni nk pg interbiu cikgu tadika. nebes! alahai comelnya! xdpt nk byangkan nk ajar budak2 umur 6 thun. mesti sume cute2....


mula2 mcm berbelah bg nk call 0rg tu ke tak, tp bila memikirkan kawan2 seangkatan aku dah jadi cikgu ganti, cikgu tuisyen, so cikgu tadika pun 0ke ape. leh tambah pengalaman... hihi


ahah. bisnes frame aku tu pun smkin berkembang baik. alhamdulillah... ni kira side income aku la...smlm baru dpt   payment ntuk 2 urusniaga yang pertama. n malam td  pg ni dpt lg 5 tempahan. 1 yang dah sedia ada dan 4 custom made.. 


nt aku buat special 'the makin of -Family Package 1' . sahabat tersayang aku oder frames untuk family die. 13 keping semuanya..hihi


pape pun aku update later.. kalau k0rg rasa nk tgk c0nt0h yg aku ade wt, bleh klik http://atie4art.blogspot.com


p/s:nak tau perkembangan bisnes frames ni or status2 frames leh follow my twitter.

mmmuah!

2 bunga-bunga cOmeL:

aZwaN mUsLiM said... [reply to comment]

gutlak cikgu~!!

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

tq2..xtau dpt ke x.. isi b0rg je rupanye..huhu...

nmpknya misi kedua tertangguh lg..

dunia ni sgt sukar diramal..

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...