Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, January 8, 2011

days without you 2...


salam


last entry aku bercakap ttg hp.. ape lagi dalam days without you ni...



2)social network.




hai sllu kalau bukak je fb ke,twitter ke, fs, ms ke mende pertama korg buat mesti pergi berkasih syg kt page si dia kan. nyibuk2 nk komen, say hi.masa tu sumenye indah la pendek kata. tp  bila dah GAME OVER ni, korglah jd penskodeng paling berjaya. hari2 korg stalk page die. nk tgl jejak, mcm pelik plak kan. u hve nothing to do with him/her anymore. kalau hari ni say hi. xkan esok2 nk say hi lagi. kalau dulu bleh la. komen xde kaitan ng diri korg pun die tetap bg feedback +ve.kn2?


apa nk buat?


kalau korg tabah, delete je terus si die dr friends korg. tp tabah ke? aku rasa kalau aku la, if aku delete tu maksudnya aku memang betul2 sakit hati ng die time tu n xmau ade kaitan apa2 ng die.ataupun, dia tinggalkan aku sbb die curg ng p0mpuan lain ke, tu memang GUDBYE FOREVER la kan.haha..


 tp aku tau. slalunya xsampai hati. at least leh stalk die. die sihat ke? die koma kt hspial ke?die dpt keje ke?die pg stdy overc ke? cuma yg sakitnya bile kt page die tu korg tgk bersepah2 post baru. enjoy abes la die ng kwan2 die. ataupun tiba-tiba korg notice ade plak kawan p0mpuan die yg  ala manja2 ng die. die pun melayan.hai bikin hati panas je.kn2?hahaha...korg kt sni, sedih. makan xkenyang td0 xlena mandi xbasah. dia dok sedap berhuhahuha...kn2?haha


caranya.
korg jgnla nk jd stalker yg  setia sgt. bukak sekali2 dah la. ade masa tiba-tiba korg rindu die sgt kan. time tu xpela korg tgk.. tp sblum tu kenalah kuatkan hati..mana tau ade mende2 yg akan menyakitkan hati korg kn.


tapi..


kalau korg bukak. tgk die ng gf/bf lain baekpunya, n korg bleh tgk dgn xrasa pape, tu aku memang tabik spring ah! korg memang dah fully healed!tahniah2!(meh kongsi ng aku sikit pe rahsia korg.haha)





2 bunga-bunga cOmeL:

hannan nazri said... [reply to comment]

tina dear....
tu kalau kta tak remove dia drpd fren list...
tp kalau dia mmg dh off fb, kita sbnrnye akan rasa aman...
tp tetibe teringat yg dia mungkin boleh skodeng kte drpd tempat lain pulak.... makanya jadilah diri kita sendiri wpun mungkin fb kta dah tak penuh lagi dgn sapaan2 dia mcm dlu...
atau mungkin satu album mmg dh kena delete sbb takmo kenang balik zaman dgn dia..
mmg susah n kkdg rasa sedih ke... tp kta kena tabahkan hati kan...
kta kena hidup dgn gembira jugak... sbb mana aci dia je gembira.... kta sedih.
kta kena fikirkan diri kta dlu...

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hahaha... mmg sgt s0k0ng!

tina da xpk sgt pun skrg.sedang menyesuaikan diri dgn g0bi baru.hihi

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...