Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Sunday, March 13, 2011

marking paper


assalamualaikum...

skrg aku dah paham mcm mana perasaan cikgu marking paper subjektif.

sakit 0ke!HAHA

tu belum lg sengih s0rg2, garu kepala yg tak gatal, ketuk meja ng pen sambil pk nk terima ke x jawapan. nak kesian ke nak straight tak yah bg can. belum masuk lg yg slah eja, salah maksud.

adeh. penin wei.

p/s:aku rsa cikgu aku mungkin tak sepening lecturer aku masa kt um kalau nk marking paper aku k0t.hahahahaha! mintak ampun.

p/s/s: patutlah kna bayar rm50 kalau nk cek balik.haha

2 bunga-bunga cOmeL:

ezzat said... [reply to comment]

dulu masa form 3 saya penah tlg cikgu english saya, miss Ida tandakan paper english...kononnya die mintak saya n sorang lagi kawan saya utk tgk stail pemarkahan,stail literature yg betul...
ada pengalaman gak la saya ni
:-)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

pergh.. patutla terre english (err..de kaitan ke) haha

tp bgusla gak, at least kte pun da ade exprience nk tanda kertas budak. hee

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...