Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, March 26, 2011

grooming sri siantan 2007


assalamualaikum.

masa b0ring tahap tak tau nak wtpe, terjumpalah aku pada gmbar2 lame ni. dah berusia 4 tahun 0ke.

ni masa kem grooming di sri siantan masa hujung tahun 2007 dlu.  it was c0nducted by uncle salleh, yang sekarng menjadi pengarah yayasan kebajikan  anak2 yatim malaysia (YATIM)untuk fasi2 muda.

mike, tlg simpan b0ntot tu bleh x.

ape gaya la tu luke oi
 hah! 2 gamabr kt bawah ni aku paling suka.
ni tema d0rg.ngantuk la kot. cuba tgk next photo.

hilman(first from right)!!!!hahaha.
mungkin temanya semangat la kot. tp hilman je pling excited sekali. 

speaking of the devils...
inilah dua makhluk yang menjadi tulang belakang uncle untuk kem ni..
sekaligus yang dipertanggungjawabkan untuk brainwash kitorg
hilman berjaya mencurik tumpuan aku lagi. the guy in the middle. this one was taken during one of our task.  masa nilah setan2 sume naek tanduk.haha

pergaduhan aidi(guy with brown shirt) dan asmak (opposite aidy.) n yg tgh macm buat 'chop!!' tu tiqah  sarawak. aku plak? medengar.haha
 birthday celebration
aku pun dah lupa ape strategi hari kejadian untuk wt surprise kt d0rg.haha
birthday girl- asma'
birthday boy- ajun. die sebagai kem kom untuk kkaa
the one yang paling byk tepung tu
 and
the last but not least...

ni persembahan dr kitorg untuk uncle.
sepatutnya jd macam lain. tp end up jadi macam lain plak.
tp misi utama tetap jadi.
kitorg ajuk apa yang uncle penah ckp pada kitorg dgn gaya2 uncle sekali.
n mike(yg tgh pgg mike) yang jadi hosnye.
p/s: ade certain2 org jr tau pasal ni.masa uncle bg nasihat pasal projek kkaa yang akan berlangsung tak lama lg..uncle ade sentuh pasal tugas masing2  n apa yang akan jadi kalau tak buat peranan masing2. pengarah yang sakit.. oh.aku la tu. masa tu aku rsa cm nk ngis je. sedaya upaya aku tahan. dlm tempoh persediaan hampir setgh tahun untuk projek kkaa tu, mmg hidup aku tak tenteram. macam2 pikir. n at last kkaa berjaya juga dilaksanakan.hehe

tq pda semua yg terlibat. jugak kepada pihak yatim n uncle salleh terutamanya. i did learn a lot of things. thank you very muck! ;p

4 bunga-bunga cOmeL:

hannan nazri said... [reply to comment]

rasa nk cubit tina pepagi nih!!!...
u almost make me cry lah!!... dah la mmg 2-3 hari ni teringat2 waktu kt 2nd.
sgt2 rindu waktu dulu!

asma' said... [reply to comment]

wahh..mudanya muke kite! haha..bukan bermakna skrg da berkedut ok..tp, mmg nostalgik betul gmbr2 lama ni... kenangan terindah! terima kasih semua!~

~atieput3~ said... [reply to comment]

@hannan nazri aduh, patutlah rsa sakit mcm 0rg cubit je.kekeke

tina nk g um k0t weekend ni. busy tak?

~atieput3~ said... [reply to comment]

@asma'xde sape yg ckp berkedut asma' hehe

it will be a lot more..

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...