Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Tuesday, March 22, 2011

delete blog..


good bye forever..




cukuplah agak lama aku bertahan... org ckp, bodohnya apa yang kau buat slma ni? mampusla. yg pntg aku coba. huhu...so spjg pr0ses merawat luka aku ni, aku buat la satu blog. private blog. bile aku rasa bengang nk mampus, sedih gile, alone sgt, kt situ aku membebel2, merintih... tuhan pun ttp dgr rintihan aku sbb DIA kan maha melihat semuanya.

nak kata fully healed tu taklah jugak. tp 0rg ckp forgive n forget.. hmmmm~

yang ralatnya, kenapalah amek masa lama sgt....huuu

bukanlah aku ni desparate, tp aku d0akan semoga aku dpt jodoh yang baik.. amin..

4 bunga-bunga cOmeL:

-ain- said... [reply to comment]

:) fully recovered??

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@-ain-i hope so.

hw about u?

-ain- said... [reply to comment]

dunno... 60% i think....
but not consistent la k.tina... :(

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@-ain-well..when talk about consistency, mmgla...hari ni mcm dah healed tp sometime tu teeringat jugak kan..

tp xpe.dun w0rry. sume nye mengambil masa. antara nak n xnk je.

chill ye darling. im worried abt ur lately posts..h0pe u will always be fine.

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...