Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Monday, March 7, 2011

atieput3 or terataibungaindah? mana lagi best?


assalamualaikum...


begin your day with smiles! hihi i will rock the world today. oh. hari ni murid2 aku ade exam. jadi tak dptlah nk rock mana sangt.. mmm~


buat yang terbaek anak2! (skrg doa aku dah jadi doa seorang ckgu... trasa semacam satu amanah..)


oke. berbalik kepada tajuk entry..


buat sahabat2ku yg dikasihi..


bantulah aku untuk buat keputusan ini..


which one is better? atieput3 or terataibungaindah?


what do u guys think? 


i want to be known as atieput3 as nama pena  but terataibungaindah is sort of an unique name. sometime i feel like malas nak taip terataibungaindah sbb panjang la jugak kan..


so which one??


(sebenarnya aku dah terbayangkan nama aku kt cover novel. wah perasaan!)
haha...kalau betOlla, korg rasa terataibungaindah ke atieput3? 


info tambah:

  • aku suka nama putri (put3) and atie tu nama aku
  • terataibungaindah tu just pop up in my head during creating dis blog 2 years back.. 
  • nama 'teratai' tu ade sorg senior bg nama tu kt aku masa die suka2 hati je menggantikan nama aku ng kwan2 aku dgn nama bunga
  • pernah guna nama ' kak teratai' masa jadi fasi dlu. 
  • pernah guna nama 'kak put3' or nama penuh atieputri masa jadi pembantu mahasiswa.

so please help me.hihi


bleh vote dekat sidebar.. atau tglkan komen kt sni.hihi

lots of loves.
-tina

2 bunga-bunga cOmeL:

aZwaN mUsLiM said... [reply to comment]

One vote for atieput3 :)

Tihara said... [reply to comment]

atieput3 ok..senang nk taip :)

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...