Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Sunday, March 27, 2011

jatuh cinta pada IMLAY


assalamualaikum.

wah,akhirnya pecah rekod jugak untuk tahun ni. my 2011 first movie in cinema: world invasion, battle of LA


 i thought, it would be HMM ke. tapi last nite (friday nite), terasa teringin sangat nk tgk world invasion ni. walaupun macam dah basi. tp xkisah la..

and, it totally worth it! this movie is awesome!
i like it very much! seriously love this movie!!


aku suke imlay dlm cite ni. tp xde plak gmbar nye. ish.dah jatuh cinta pada imlay.

tp yang peliknye pasal imlay ni, bukan ke die kena hempap ng s0mething. tup tup sihat elok je berdiri.hahaha

walaupun grafik cte ni kdg2 nmpk sgt mcm x real, tp overall not bad la.full of action.lepas tu plot die agak cantikla. n aku tertanya2 sgt ape akan jadi at last. bleh survive ke. yelah, cara cte tu dikembangkan, alien mcm gile bangang r. macam susah nk ditewaskan.

n part yg paling touching skali masa hector peluk  stuff surgeon n nangis bile bapak die da mati. menitik air mata aku. touching siot!haha..

dear ann: dis time,taste ko bleh dipercayai.hahaha

2 bunga-bunga cOmeL:

cik ubi said... [reply to comment]

da tengok da BLA ni..bes2..alien tembak kat jantung dye baru mati kan..

alien gune air sebagai minyak, terer bangat..

tp HMM aku tak tengok lagi..

~atieput3~ said... [reply to comment]

hahaha. kte kt bumi, bazir air je.ish2..

rasanye mvie ni sesuaila untuk kte hargai air kt bumi ni.haha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...