Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Tuesday, October 19, 2010

.salah orang.


hari ni bgun2 td0 da rasa semacam.. huuu~ 


rasa cm ade yang tak kena.. tiba2 jadi tensen.. (smbil menjerit sepenuh hati)



huu..lepas abes kelas, aku pun singgahlah cfe fak E dgn niat nk beli nasi untuk lunch. maklumlah skrg makan sendiri2..huhu


bile da lapar, mood p0n semacam jugak..huuu~ sampai kt cfe, aku ushar2 la mknan ape nak amek.. nmpak tauhu jepun.rasa nk mkn plak.. tgk udang rasa nk amek udang. tgk s0t0ng rasa nk amek s0t0ng. seb bek xde ikan keli.kalau x, k0mpem aku amek..


dalam mood yang masih swing2.. aku pun menced0k nasi ke dalam p0listrene.


tiba2..


mamat mane tah kt belakang aku : eh apasal k0 tapau?k0 makan mana?
(soalnya dgn penuh konfident.)


aku ni naik pelik la kan. seingt aku xde plak aku janji nk mkn ng sape2 kt fak E ni. so aku buatla bodoh  bijak sambil terus mencedok nasi. 


mamat tu jenguk aku. yela sbb die memang ckp ng aku sebenarnya n aku wt d0nno je..


mamat tadi: eh salah orang... (dgn penuh rasa serba salah.) pastu aku dgrla die ckp ng kawan die kt blkg aku, die salah 0rg. die ingt aku ni -ntah- nama sape tah die sebut, aku dah xingt.


aku??
aku menyengih jela...hahahaha... time kasih la pada mamat-tak-bernama tu buat aku sengih2 dikala tension yang melanda diri ini..hahahaha


time kasih Allah.. =)


nota di hati:tina, bertahan! 



2 bunga-bunga cOmeL:

cerimanis said... [reply to comment]

go kak tina bertahan!!!!!!!!
skit je lg~~~

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

tq cerimanis! =p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...