Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, October 30, 2010

gift from red ribbon boutique


MyEm0.Com gift from RRB dah sampai sempena menang c0ntest guess my age hari tu. sebenarnya da 2 3 hari da sampai tp baru hari ni sampai ke tgn.hihi

aku dapat cosmetic pouch LV and free gift accessory.(unique rantai tu.=p) .hihi.. tp malangnya xdpt letak gambar.xde kamera. ade hp jer. hp plak usb cable die da hilang...huhu....nk amek dr rrb, beliau dah remove gmbar berkenaan untuk tidak mengelirukan dan memudahkan pembeli. dah kata pouch tu skrg da ade kt aku..hihih

thank you RRB.mmuah! 
and thanx jugak pada kamu sbb pinjamkan alamat!=p

nota di tangan: skrg RRB tgh buat 'under the sea contest'.hadiahnye fuji underwater camera. jom masuk ramai2..=p

4 bunga-bunga cOmeL:

Tihara said... [reply to comment]

best nye dia dpt hadiah..tahniah ;)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hihihi..tq2..=p

Ms and Mr Red Ribbon said... [reply to comment]

waaa baru baca entry nie... mekaseehh... hope u like it :)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

suke2...hihih..comel je..

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...