Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, October 29, 2010

last day class n tutorial.


salam..


jumpa lg! hihih..


mmm..pg td call mak. rindu plak.huuu~


rupa2nya dorg odw g picnic kt pantai merdeka. jeles! dgn dua 0rg si c0mel yg mmg tak leh jumpa air tu.. rugi betul. makin x sabar nak balik rasanye.


hari ni g kelas terakhir untuk sem ni..cepatnya masa berlalu.. dah abes satu sem, tinggal nak jawab final exam je. semalam masa amek borang pengijazahan rasa touching tiba-tiba. aku pandang je borang yg ade kt tgn aku masa tu. nilah masanya. insyaallah. semoga Dia memudahkan segalanya..


hari ni xsempat nak settlekan borang tu. tula sebok d0k menggodek sampai terlupa nk isi. ish!dasyat!jgn nanti sampai terlupa nak masak nasi kt laki dah la... hai..mintak simpang...


one more thing, k0rg perasan sidebar aku tu terorganize sket..hihi...


meh sni aku nak promote .. smlm, bukannya terleka sebab lagha ke ape. it was a process of learning new things and it's getting more interesting when i can manage to do it... dats why sampai terlupa nak isi borang tu..


aku dah tau macam mana bile klik kt link tu, die terus ke new window. (penting ni. memandangkan aku dah disable right click kan). yelah kadang2 letak link dlm entry, bile click kt link tu terus terbuka on the same window. tp entry yg sedang dibace tu x abes lg. so tak best la...leceh, nk kena back or bukak baru.lari mood. =p
special thanx to tutorial blog (as u can see at my sidebar)


then, bile aku g0dek2 lagi, jumpa plak nk wt scroll pada blog list, achieve dengan label (same method). aku pernah mintak dkt kak has ni spya die ajar cne nak wt scroll down tu.. namapak organised. mula2 die tunjuk yg macam untuk contest/ n giveaway(sidebar). tp yg ni xsama untuk yg mcm blog achieve tu. so die kata kemudian. sehinggala smlm, baru aku notice entry pasal tutorial tu.juge dah slmt buat.pd yg bel0m pe kata korg pun cuba.
special thanx to ma belle histoire.mmmuah!


and last but not least. aku terjumpa jugak satu blog ni yg turut ajar nk wt tutorial.hihi..cuba tgk bawh sket, ade tak ikon previous,home, next? aku amek dr mommy pinky nilah. tp sbb smlm nk testing, so aku amek je kod item yg mmg die bg contoh a.k.a. yg ade kt blog die ah. haa..ade mcm2 lagi. korg pg la jalan2 sana.mmg meriah!
special thanx to mommy pink! =p


nota di tangan: mintak maap...snap header x mintak izin dlu... btw just to promote, if u dont like it, then tell me..=)
nota di tangan 2: wajar x aku buang playlist aku tu?rsa mcm nk remove je..

2 bunga-bunga cOmeL:

haszuraidah ishak said... [reply to comment]

wahhh..thank you..siap ade appreciation post lagik..hikhik..segan akak coz akak pon blaja ngan orang jugak..hikhik..siap promote lagi..waahh..muahss sejibik jugak..

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hahaha..n0 hal la kak.. sharing is caring.. =p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...