Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, October 23, 2010

bile nk vb lg ni?huuu~


salam..


malam td, tgh2 wt esemen sempat lg godek2 internet berpoya2 tgk blogshop. naek juling bijik mata. murah2 cantik2.. mari2... 3 rm10..hahaha


ada satu tu, aku dah berkenan tau! tp bile tya owner, die cakap "beg tu baru je sold out. baru nak buang gambar". sedihnya.. dahla comel, murah plak..haish... mcm kena tawaf times square lg je nih! mmm~


ok. done that part. new part.

huuhu...bila lah aku akan turun vb semula. sejak2 kalah quarter itu hari, aku turun sekali, pastu terus x turun maen dah sampai sekarang. dah seminggu. sbb ape?aku pun xtau. i'm just not in the mood. turun yg sekali tu maen pun xsemangat. entah ke mana semngt kental aku selama ni..


abes dah lembik sume muscles... abeh lenguh badan2 tiba2 xbersukan. tp tetap... aku xjejakkan kaki ke court tu.. padahal nk kata bz, xde la bz sgt..argghhh!


kasut sukan pun dah parking elok je dlm beg kasut..huuu~


hai... nak main, tp xnk main. nk turun tp xnk turun.. camano??
CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...