Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Sunday, October 3, 2010

...JC contest...


salam..


contest la pulak kan...


sbelum tu aku nk introduce dlu satu blogshop ni. korg bleh la p mlawat bile2 ade masa.. macam2 ade.. =p 


so berkaitan ng contest ni, kena bg gmbar kt dorg or tag dorg kt fb. gmbar pakai shawl /tudung or yg freehair tu gayakan rambut la.. cmtula lebih kurg(boleh bace kt bawah ni..)





aku saje je gedik2 nak masuk. mana tau menang. memandangkan t n c die senang je.hihih...a.k.a kawan2.. so mari support. =p (err... ni bukan bodek k.)


aku menggodek2 la folder2 lama, cari gmbar yg bersesuaian..at last jumpa jugak. =p


1)ni shawl jenis silk..
cra pakai ni bila aku rajin n shawl tu plak jenis kain yg senang bentuk la..
kalau x gelebeh je kt muka.. 
tp aku xbape berkenan, sbb bile lilit2 die dah jadi kecik..

2)shawl-xtaula-ape
(xtaulah gmbar ni diterima ke tak sbb xnmpak sgt cara aku pakai kn)
tp aku kasi gak. sbb aku ng ain nmpak comel!hahahahaha
aku ingt lagi masa nk pakai ni, bape byk brooch aku guna sbb ini shawl yg pendek

3)ini shawl yg same macam no 2. 
dpn die sama. menutup dada cuma ade bunga seketul kt tepi telinga aku. 
ok! ni untuk dinner oke la kot.. kalau aku nk buat bunga2 ni pg mid, jalan2 mmg xdptla.haha
thanx kak hilal! =)

 4)shawl faveret nih! hahaha
ini the simplest way la nk lilit2 shawl la..
kalau yg jojet (betul  ke eja cmni) lg senang. 

 4)shawl ade renda-renda
cuma aku pakai inner purple..
nad dgn ann pun same.. pakai inner jugak
tp gaya ni sekali2 jela aku pakai.. 

5)sama seperti di atas
ok. nama pun dinner kan, mestila semua pun melaram dgn baju dan tudung masing2..


 and last but not least.hahaha
(nyampah plak aku tgk peace byk2 ni.haish!)
ni lebih kurang macam gaya no 1
tp ade lebih tu korg pin kan je..

so pendek kata, pada aku nk pakai shawl ni senang je.. korg letak atas kepala. lilit-lilit, lepas tu kemaskan..
yang pnting  x jarang, xpendek sgt (sepatutnya biarlah tutup dada- yg x tutup jgn tiru!), n selesa di muka!hihih

jadi selamat mencuba! 
(eh, ni dah jadi cm cara nk pakai shawl plak.haha)


kepada yg termasuk dalam gmabr2 yg aku sent ni, sorry n thanx anyway. hihi 
-ain, nad, ann, yaya, hanim, nad lg sorg, ain lg sorg. tula... sape suruh comel2 sgt.=p

p/s: masuk la contest ni. senang n simple gile. sbb kalau susah payah, aku xde la join.hihih.. n xperlu pun buat entry ni. tp aku saje je nk buat. cm best plak kan.hahaha

p/s/s: susah jd org gile camera ni.hahaha

2 bunga-bunga cOmeL:

seri wangi said... [reply to comment]

cantik blog...akak baru belajar buat blog...rajinlah singgah blog akak dan follow...

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

0rait kak seri...

nk pg kelas dlu.mlm kang, sy singgah k... hari pack sket.=)traid

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...