Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Tuesday, October 5, 2010

..new header..


yeay..yeay...(smbil tersenyum lebar)


aku dah tukar header blog aku. k0rg perasan x??



thank you very much to mr.hasry kerana tanpa beliau, header ni xkn sec0mel ini,
walaupun..
die kata..
"s0ryla... bese2 je..xgempak mane.. "
(jgn nak biasa2 sgt)

macam tau-tau plak si hasry ni taste aku kan..hahaha
besar2 tulisan warna biru tu..

mula2 huru hara gak. sbb size tak same dgn size pic untuk header template ni.
separuh jela nmpak. 
macam2 la aku buat smpai aku kecikkan gmbar tu sbb nk muatkan kt header. smpai senget muka jadinya..
AT LAST...
aku g0dek2 kt code HTML blog aku ni..
x sangka!!!
aku dah pandai bace.hahaha
n..tukar sendri size tu..
(bangga dgn dri sendri. aku xdelah lembab sgt rupanya!=p)
tapi..
blom ckup pndai nk besarkan ruangan artikel template ni..
(sob..sobb.)
next time aku try lg...

terima kasih kawan!
jasamu dikenang. =p

3 bunga-bunga cOmeL:

Jack Freeman. said... [reply to comment]

haha~ ade name aku! nvm~ mmber punye hal~ jgn lupe mcd aku! teehehe~

*aku rs 1st time aku komen kot? hhmm~ hmm~~ btw, mcd tu kiding je~ haha~ njoy~

aZwaN mUsLiM said... [reply to comment]

hasbu, nak gak~!

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hahaha...m0tif jack freeman????? aku ingt mamat mane admire aku td.haha

aku xmampu nk banje mcd. setakat teh 0 ais bleh la.haha =p

azwan:tina je die buat free.lepas pada tina kena charge!hahaha =p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...