Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Tuesday, October 26, 2010

new again!




hihi...
MyEm0.Com
gembiranya! haha..sbb da tukar lagi. biru plak!hihihi

byk tau dugaan. tp atlast berjaya jugak. mungkin dlm masa terdekat ni ade lah widget2 yg bakal di tambah.



sape tau buat disable right click? ade certain blog xleh right click.leh tlg ajar x?MyEm0.Com

lagi satu. ape beza page ng post??kn ade kt dlm blogger ni. yg kalau nk tmbah menu home tu, ade la..huuu ..penin2..MyEm0.Com
nota di tangan: construction akan disamabung dr semasa ke semasa..

6 bunga-bunga cOmeL:

dalila saleh said... [reply to comment]

kak tina, sy belajar disable right-click dkt sini. try la.
http://c33ram00n.blogspot.com/2009/02/tutorial-disable-rightclick.html

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

thanx dila!=p

Tihara said... [reply to comment]

pasal page tu kena pegi kat posting, pastu klik edit page..then dia akan ajr kita cane nak buat..akk nye tk berapa jadi..memandai seniri jek..huhu

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

sy buat gak td.. huru hara jadinya.haha

Tihara said... [reply to comment]

akk rase kan..page tu kalau yg untuk post yang baru create or new tag boleh laa link terus..mcm yg akak wat tu..post yang dh bnyak2 lam satu tag..tpaksa buat "klik di sini"..haha..hantam saja laa..kalo awk dah terer nti kasitaw akk yek ;)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

haha.. ok2.. nt sy g0dek2 lg .hihi

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...