Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Monday, October 18, 2010

..balik kampung..


salam..

hye k0rg... rindunye aku kt blog aku ni.haha.. (poyo je!)
sebenarnya... aku balik kampung weekend lepas,mengubat hati yang lara. cewah!hahaha
walaupun 2 hari je tp sgt bermakna buat aku.. dan walaupun

 byk tidur je kat umah..
hish xtau nape byk sgt tidur. nk kata xcukup rehat masa kt k0lej, xjugak.nak kata jetlag, aku bukannya naek flight. bukannya dr uk ke msia ke dr canada ke msia ke. dr msia ke msia jugak.bus-lag k0t.hahaha

ape yg best masa balik rumah hari tu???
mestilah 2 pertama hati kt umah aku tu.. aiman dgn awatif. tp syg dpt maen2 kejap je.. huuu~

ape yg best lg??
hihi.. tentunya coconut shake fresh dr belakang rumah..hahah..nak2, kali ni aku buat sedap semacam plak.. (selalu pun sedap je.) nilah kot paling sedap yg pernah aku buat.. 

oklah. nk siap pergi kelas...hihi

p/s:sape nk tau  cara2 nk wt coc0nut shake semp0i, next time aku postkan.. =)

3 bunga-bunga cOmeL:

sw33tdarling said... [reply to comment]

kampung gak yang terindah... tapi kalau dulu duk kampung tak pi mana2, rasa nak tinggal kaaaaan jer kampung tu... hahahaha

Black_roses92 said... [reply to comment]

kampung la tempat yang paling best!! tambah lagi dengan orang2 tersayang.. kan? ;)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

kak amy: haha..ade2 je akak nih..

black roses:betol2. k0s id0p pun tgi.uu

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...