Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Sunday, October 31, 2010

.cahayaDEKO.


salam...

welcome again my dearest readers...hiihi

cahayaDEKO?

ape tu?MyEm0.Com hihi...hmm... haaa... korang akan tercari-cari CAHAYADEKO ni bile korang nak kawin ke nak tunang ke... 
xkisahla kawan ke adik ke kakak ke mak sedara, sepupu, sepapat dll..

atau..

kawan/ abg/ adik/ kakak nak grad ke..

atau 
nak kasi pada pakwe/makwe tersayang...MyEm0.Com


atau

korang nak bg souvenir pd kawan korg kat oversea sana ke or maybe pada kawan2 korang sempena perpisahan MyEm0.Com di antara korang-korang ke..

atau 
(bape byk atau daaa~)
last!haha
whatever yang bersesuaian lah..MyEm0.Com

haaa!


ape kata korang try order dgn cahayadeko nih..MELETOP seyh!


meh aku tunjuk sket ape yg meletop nye..


CD001
bekas cincin untuk hantaran
-this is for abg's atan engagement_one of the costomer-
theme-pink & green
click here for more photos



CD002
sort of graduation gift.
boleh je nak bagi as birthday gift ke..
(more package below)
lagi???


CD003
red roses bouquet 
ofcoz for your loves one.
(birthday, mother's day, teacher's day etc)

CD004
 just like CD002. in different package.
ini gantung2 punya.hihhi


CD005
comel kan? 
"sayang..i nak yang ni... tp u orderlah bunga warna biru..."
ok!pon boleh!hihi


CD006 
another package.
with Ferraro Rochell.
(sambil telan air liur)
p/s:kalau aku dpt ni, sekelip mata je lesap f.r tu.hahaha

CD007
haa!yg ni memang aku tgk dgn bijik mata aku sendiri. n aku pegang sehari semalam pakej ni sbelum sampai kepada si empunya...
(sbb org yg oder ni,mintak tlg aku bg pada kawan die)
aku nak ckp, aku terujalah.
comel!haha MyEm0.Com
(pantang nampak mende c0mel!)
pastu, memang berbaloi la...!gerenti!




so!
in conclusion,
CAHAYADEKO is someone who u can ask for decorating flowers, engagement and wedding gifts, convocation gifts etc.
(kindly click here for more photos)


for any inquiries or order can e-mail her at cahaya.deco@gmail.com
(for now, orders are available just  in Ipoh and K.L)

don't worry,
everything regarding the decoration is all yours. 
you can choose whatever method, color or items u need.
the price is negotiable.
(jgnla nak item yang sampai ke thailand nak kena cari. cmtu, harga pun up la.hihi)

so, what are u waiting for???
order now!
MyEm0.Com
credit:wan mohd hasri

8 bunga-bunga cOmeL:

Tihara said... [reply to comment]

eeh cantk nye ade teddy bear :)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

aah...hihi.mmg c0mel..=p

-m3- said... [reply to comment]

kak hilal punye ye...?

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@ -m3- yup! =p

Tihara said... [reply to comment]

mane page static..dah buang ea?

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

alamak kak.baru je buang.. x matching la.lgpun dah ade labels.. akak try la wt ikut link tu. sy rasa yg akak punya ade skrg lagi c0mel kot.hihi

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [reply to comment]

nice n chumell sgtt.. nnt klu ada apa2 souvenirs nk kasi org tersayang, fifiey suruh cik teratai decorate ok:)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

alamak..cik teratai pandai buat kad je.hihi


ni kte tlg kawan kte.=p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...