Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, January 16, 2010

.quarter yeay!!


sgt gembira!!


alhamdulillah.. 2nd dah dpt tiket masuk quarter final v0lleyball.
 sepanjang malam aku sgt2 gembira sampai tid0 p0n tersengih(yeke??) haha.. wal0pun pagi2 smlm, em0si aku trganggu. tahap kesabaran aku di uji lagi.. tentulah pasal surat cinta aku tu.. bl0m settle lg.. haish.. b0sannye ckp pasal  ni.. smlm.. aku x kasi sape pun sentuh pasal cerita register manual aku tu  selagi game pd ptgnya xabeh . sbb aku takut sgt mood aku sp0il sbb mende tu. n game ptg smlm mmg sgt penting untuk team kit0rg.. syukur.. ALLAH permudahkan jalan kami.. sm0ga selepas ini, Dia tetap membantu kami merealisasikan impian yg masih lagi samar2...


sungguh... 
smlm dalam kehappyan aku yang happy tu, tiba2 terlintas dlm fkiran aku. kal0 kalah time semi ke... 0r xdpt masuk semi ke.. 0r kalah time final ke (ni up sket. hee).. aku dah terbayang da mende ape yg jadi kt aku time tu.. s0 sume 0rg sekeliling aku silalah bersedia menenangkan perasaan sedih aku masa itu. huhuh


apa pun aku tetap akan berusaha sungguh2 untuk mencipta ssalah satu kenangan yg paling indah tahun ni. 


haish susah betul bile m00d v0lleyball ni sampai.. aku rasa skrg ni aku sll cte pasal v0lleyball. mybe sbb dis is 0ne 0f my interest k0t.. hee..


well.. dats all f0r n0w. wish u all happy always n have a very nice weekend! =p

4 bunga-bunga cOmeL:

Anonymous said... [reply to comment]

jgn emosi sgt kakkk..
tkut nnti emosi akak tuh bley wat org laen lgi emosi..
bahaye kalo gitu..
kan??..

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

0whh.. sy bukan em0si time maen.. insyaallah.. dlm fikiran sy tu lepas abes maen...
nway thanx f0r the c0mment..
it's just a feeling 0f frustrated when u didt get wut u want after u hv w0rk s0 hard.. it's a way t0 feel relief.. t0 let it 0ut.. huhu...+ ni dlm bl0g aje.(kdg2 ade unsur hyperb0la =p).. xtau ape yg jadi nt..way thanx again..
n

Anonymous said... [reply to comment]

hohoho..bukannn..
xsalah emosi dlm game kalo tuh bley bgi spirit kat kite kan..
then spirit tuh bley convert jdi success..terbaekkk..
wut i mean is cube cntrol emosi in dealing with people..
people is always a people..
they never change to animal, robot, or wuteva..
dats mean they still got their own feeling..
respect theirs' in order to gain respect from them..
bcoz respect is not a gift but it must be gained..
peace!..


p/s - org slalu ckp kalo pmpuan emosi tuh bgla chance..'dier pms laa..phm2 la sket'..cume pnah trpkir x kalo laki ader pms?..nice to know u then..

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

fact:laki ade pms jugak.

alaa...aku rasa aku akan nges kal0 aku kalah...tula mksud aku sebenarnye...huu

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...