Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, January 27, 2010

.game yg manis.


salam..


selamat pagi dunia... awal giler aku bg0n hari ni.. (bangga2..) =p


dr semalam aku xdpt menghilang sengihan aku nih.. happy2.. 





rasanya dah tercapai hasrat aku untuk menjadikan game semalam yg paling manis sekali-sweetess ever. =p wal0pun kalah di tempat ke 4 tp xde r sakit hati macam kalah ng k0lej tu dulu.





(erk.. tarikh die 2007 plak. sila abaikan tarikh k =p gmbr ni mmg diambil mlm td. haha)


sepatutnye ade lagi gambar. tp tak tau lah kat sape..


smlm f0r the first time aku bl0cking! hahaha.. menjadi plak tu.. ser0n0knye x terkata... tiba2 je tah dr mana, ade suara hati aku ckp, tina bl0ck! hee... suke2.. tp aku reti bl0ck bile jd setter je. bile jd spiker, aku takut xsempat nk balik ke tempat sendri. 


0verall, game smalam sgt manis.manis sampai bleh wt aku xleh td0.. hee..


thanx sekali lg pada sume supp0rters...


kak azma,, tak sangka smlm dtg...=p


act ptg tu, aku da risau dah. sbbnye aku lagsg xde feel nk maen.. klimaks die dah lame berlalu. tp x sangka bile dah pgg b0la.. hah! jd ler cm semlam...hee,..


tu je la k0t.. harap2 thun dpan dpt masuk final.. aminn..

dengan ini, pertandingan b0la tampar (W) Sukan Mahasiswa Universiti Malaya (SUKMUM)  telah pun berakhir dengan keputusan:

  • j0han:kk9
  • naib j0han: kk3
  • tempat ke-3:kk6
  • tempat ke-4: Kolej kediaman Tuanku Bahiyah..


5 bunga-bunga cOmeL:

Anonymous said... [reply to comment]

hOho..btOl2~
vOlley sgt besh! tapew !
pas ney, kite wat REMATCH!! huhu!
kite maen smpai PENGSAN!! wakakakakakak!!

-pu3-

Anonymous said... [reply to comment]

wah...
kte p0wn rse game semlm sgt sweet n best..
tyme 2 p0wn kte rse bgga dgn dri sndri cz dpt spike dgn baik skali..
ngee~
ntah dr mne dtg nyer semngt 2...
neway pas sukmum neyh kte rematch lg ek...yeah!!!!

>umiE<

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

0reit0... anytime.. =p

Anonymous said... [reply to comment]

weh tina ko jgn percaya cakap put3 tu...... smlm aku suruh masuk dia xnak masuk pon...... mcm kulat jer mwnumpang dlm kumpulan hahahahahahaha

-aidy

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hahaha.. k0 nih,, jahat bn0r..kecik ati dier.. haha.. die malu2 nk men tu. nt terlebih peminat plak.. hahaha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...