Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, April 1, 2010

syg mak...


Oh Allah give me the strength...

smlm masa aku beria2 nangis, tba2 mak aku k0l...

aku tergamam.. sedangkan masa tu dah pukul 11 lebih.. mmg waktu mak aku tid0..

aku angkat.. dan buat pertama kalinya aku menangis pada mak aku, buat pertama kalinya aku tunjukkan perasaan sedey aku pd mak.. slma ni aku simpan sbb aku xnk mak aku risau.. tp smlam mak k0l bet0l2 masa yg tepat...

aku terharu.. nape mesti aku ngis sbb 0rg lain sedangkan ramai lagi 0rg sayangkan aku... dan mahu yg terbaek untuk aku..

bile aku tya mak, nape k0l malam2...mak ckp "tiba2 teringt..."

oh mak...
ti mintak maaf.. buat mak risau...
mmg bukan skrg masa nk bercinta...
tp rasa tu dtg x dipinta...
skrg rasa tu pergi n sgt sakit...
xtau macam mana nk gambarkan terharu bile mak k0l smalam...
sepatutnya dr dlu lg ingt pesan mak ng abah...
spy x kecewa mcm ni lagi...
awk..
kite rasa awk ni hadiah buffday kte k0t..
tiba2 dtg dan lahirkan rasa cinta awk pada kte...
bukan sume 0rg dpt peluang ni..
kte ser0n0k kenal awk n lg ser0n0k bile awk ckp awk syg kte...
tp kite faham..
 lambat laun, mende ni akan timbul jugak..
lgpun kite mmg kawan kan.. dr dlu..
dan sekrg pun masih kawan kn...
mungkin kte lg serasi as friend...
kte simpan dlu syg ni sampai la msa yg sesuai....

tina!!!
xm0 sedey2 dah....
mcm xpenah frust kan??
igt! GRAD TANPA EXTEND!
sket je lagi,..
just be str0ng n hang 0n f0r this few weeks left..
u noe wut tina??
u r a str0ng girl! dats y Allah give u dis test...
aku bersyukur... at least aku merasai keindahan rasa itu lagi...
now ade lagi rasa cinta yang lebih besar....
aku d0akan yang terbaek untuk kami... m0ga aku berjaya dan dia juga berjaya....

y0sh!!!
ptg semakin cerah... bersemangt untuk memv0lley dan spike beberapa ket0l!

7 bunga-bunga cOmeL:

cerimanis said... [reply to comment]

be strong gurl...

asrulnizam said... [reply to comment]

kuatkan semangat tina!!
jgn jdkn kekecewaan percintaan ko ni sb ko drop pointer or lebih truk lg terpaksa xtnd..yg lepas biarkn berlalu..
fokus stdy dulu..da tinggal x byk masa lg..itu lg pntg tuk ur future..

izzati said... [reply to comment]

tol3...kuatkn smgt...i knoe u can get tru all dis thing...

Anonymous said... [reply to comment]

salam,,,"wahai wanita yg solehah,jgn risau akn jodohmu krn muslimin yg bijaksana itu, tdk akan trpaut pd wanita hnya pd kecantikan/lirikan snyuman,pd bicara manja yg menggoda/pd pujuk rayu seorng wanita yg meruntuhkan imannya. sesungguhnya lelaki itu adalah pemimpin kpd wanita. andai blum sampai jodohmu, anggaplah bhwa lelaki yg kau nantikan itu sedang mmbina sahsiah kepimpinannya bgi memimpin dirimu. krn pd wanita itu pasti ada kkurangannya dan lelaki yg benar2 layak pasti akan hadir utk melengkapkn kkuranganmu.".....renung-renungkanlah

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

time kasih cerimanis, asrul, izzati and anonymous..

nasihat k0rg akan ingt...

sri_azmi said... [reply to comment]

sy suke smgt kak tiena~ go2 kak tina..sume yg brlaku ad hikmahnye. sy salute dgn kak tina punye tabah, smngt...etc2~.smga dpt grad ngan jayanye.. ~ =)insyaAllah

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

thanx sri.. i just trying to be stonger... as long as i cud..=p smoga allah permudahkan semuanya. aminn.

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...