Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Monday, April 26, 2010

LEXweek:day 8


salam
2 hari tanpa internet....hmmmmmmmmmm.....


my paper 0n last saturday was good eventhough s0me 0f the questions were a bit c0nfusing. at the end of the exam, the question papers hv been c0llected by the lecturers sedangkan sebelum ni xde pun macam tu. s0 u can guess why rite??


haha..apa yg best hari tu?sh0pping!yeah!


sbb aku tau, lepas paper ni, kalau aku balik pun mesti tidur punye. s0 drpd spent s0me 0ther time to go out for sh0pping then better just keluar 0n dat time kan..hehe


thanx pd kira yg teman aku.hehe..


dan jugak ckin n suzila..


tu je la.hehe.. nk g stdy.=p


p/s:it's good to have u back. internet is a neccessary!hee


p/p/s: it will never be the same anym0re. s0 it d0esnt matter h0w struggle r u trying to have it back, h0w patient  r u trying to be..how hard r u trying to fix it, s0metime u shud just accept what are meant f0r you.. mybe s0me 0ther time in the future u will noe why GOD sets all dis for you..chill tiena..=))


p/p/p/s: sometime i just cnt stop smiling (senyum penuh sinis kepada diri sendri) everytime i realized dat ive been fooled 0nce again...some people say, experience is a gud teacher.. yess! sape lagi yg berani wt mcm tu pada aku??jgn harap la...!hahaa..insyaallah.. aku akan beringat sll.

3 bunga-bunga cOmeL:

aZwaN mUsLiM said... [reply to comment]

cikgu tiena, bnyk grammar mistakes.. :P

ptt la fb snyp je 2, 3 hari ni, wireless um problem ke..um suruh korg stadi la tu kot, haha..

anyway, dun feel sad dat u make da same mistakes again, mmg biasanya org ckp seorang muslim itu tidak akan jatuh ke lubang yang sama untuk kali ke dua, tp hal ehwal perasaan ni agak complicated, n ada org akn wat da same mistakes several times until dia dpt belajar dari kesilapan dia tu..da main point here is dat we learn from da mistakes, let experience guide u for a better life, insya allah.. :)

*dunno why suddenly i want to write so long here, maybe teringat kisah silam kot, haha~

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

0wh..tq2...hee

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

0wh..tq2...hee

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...