Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, April 14, 2010

.LaStudyW:day 2 (dream team's bbq)


salam..
p0st untuk day 2 terlewat beberapa jam. malam td dah tak tahan mengantuk..
 s0 hari ni aku luang masa kejap wt p0st ni..(setelah berbelah bhagi sama ade nk wt tut0rial or update. s0 i chose tutorial first.)

yg menariknye smlm, ade bbq for dream team. yeah! ptg tu maen. malamnye berbbq kt c0urt jugak berterangkan seket0l lampu jalan yang maluu2 kucing nk menyimbahkan cahayanye pada kit0rg..

hhaa.. g0ne in 60s! mmg terbaekla sape yg wt keje ni..(rahsia2!=p)

so xnk ckp byk, aku nk p0st gmbar je..

keje2 membersihkan ayam

bakar2.. dan bakar lg..

selingan: jap2.. mau pg kedai beli r0ti.lapa.

0k sambung balik.

part yg ditunggu2...ape lg? makan ler. hee
ade sepasang #16 di situ ye.
para pemanggang ayam yg berjaya.
hahaha.. da macam pelarian da.
makan2..
muka E mmg terbaek!haha



rmai giler manusia!
cuba bayangkan kte memakai jersi warna biru (yg aku edit tu) or warna hijau(yg mcm expl0race tu)..
hmmm...
here, when and where we started to unite.
luv u all~
menjerit2 apabila disimbah air 0leh ema.
siap k0 ema!=p
girls dream team.(ade penyib0k2 di belakang)
selepas di simbah air 0leh encik ketua pengarah ,jimmy
sesi prank pengarah.haha
air tu sgtla terbaek bau die!
cik pengarah dan mandiannya..
cik pengarah dan mangsa kejadian.
sian nabila.. hee

thanx f0r last nite. really enjoy! walupun ptg masa maen, dah d0wn gile bangang dah sbb asyik kalah je..(xde rezki nk menang)

ade la se0rang hamba Allah ni keep saying ' dah last, dah final year.. kena bg happy..' s0mething like dat la.. sgt sedey rasanye..tp dic0ver 0leh kekelakaran k0rg n ukhwah kite sume..

Allah amek s0me0ne dr aku, tapi Allah bg ramai teman2 yang happening... =p

time kasih sume atas bbq yang best  (walupun xsempat p0n nk mkn ubi.) dan ukhwah yg xkn aku lupakan..

ceh~ dah mula part sedey..haha

0k2.. chill2 my dear tina. time to stdy. misi terakhir di um harus dilaksanakan!yeah!
j0m kawan2, stdy!




5 bunga-bunga cOmeL:

dot3 malas sign in said... [reply to comment]

mmg best la mlm td...
tp bab kene air tu mmg cm si0t...
(itu r sape sph semangat sgt nk kenekn org, kn dh sendiri kene T_T)

saat2 akhir kt k0lej yg best!

ezzat said... [reply to comment]

waaaaa.best giler!!~
haha, sronoknya final sem sambut camni kan?
ngeh2~~
adeiyh, siyes kenangan sume ni
sronok giler dapat geng2 cam kite ni
kengkadang saya slalu terbayang napelah Allah letakkan aku kat UM bukannye kat luar negara
then terpk balik, kalu dok luar negara komfem xkenal dgn kawan2 korg sume
ahaha. all tha best sume.
frenz forever n ever till the end of time.

~uhibbukum lillah~

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

nab:air tu mmg terbaek k0t. aku d0k jauh pun tara bau die menyengat.selamat bers0flan 2 3 hari la.haha

ezzat:kan?mmg ser0n0k.rasa syg nk tglkan k0rg sume...huhu..
macm sll la. ALLAH tetapkan sesuatu tu untuk kite mesti ade hikmahnya.. =)
all the best jugak. =p

aidy said... [reply to comment]

best sgt2..... aku pasti merindui saat seperti semalam waaaa jiwang plak gagagaagagaga......

xper bile dah kluar um pon kita masih ada satu ikatan yg kuat iaitu persahabatan......

ikatan tu makin kuat dgn adanya volleyball underground yg xkan berkubur smp bila2....

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

ameen..

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...