Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, April 8, 2010

borang pengijazahan..


salam..

td lepas test ge0l0gi, terus g 0pis fak sains. amek b0rang pengijazahan...

wah... dah 4 tahun aku kt um ni... sekejap nye masa berlalu. rasa cm baru smlm je aku mask um. rasa cm baru semlm je family aku berkumpul hantar ku masuk k0lej 2 ni...byk y aku belajar ttg kehidupan kt sni.ttg kasih syg.. dan mcam2 lagi. terlalu byk kenangan sehingga x mungkin aku dpt menceritakan setiap satu di dalaam ini..

0rg ckp, pengalaman mendewasakan kte.,

ya, aku akui, mmg pengalaman mendewasakan aku.. aku bukan lg budak kecik yg kuat minum susu. aku bukan lagi budak f0rm 1 yg exerytime balik asrama mesti ngis sbb h0mesick. air mata aku skrg untuk sbb yg lebih besar dan lebih sakit...

sebanyak mana aku merungut, tetap itulah kehidupan...

aku punya dunia aku di sini..
xsume berjaya masuk betul2 ke dlam dunia aku...kerana aku mungkin berbeza dr apa yg semua 0rg nmpak...

hmm... xksahlah.. yg penting hidup mesti diteruskan. btu besar menanti di hadapan. dan aku perlu mencari cara bagaimana mahu mengalih batu tu spyg perjalanan aku lancar. bukan aku mahu abaikan daun2 kering di belakang, tp sampai bila aku kena kutip daun2 tu sedgkan aku dah laluinya...

lepas ni sy akan pulang kedah... pg jauh dr kl dan semua teman2 sy di sini....

g0nna miss u all...

v0lleyball especially.=p

9 bunga-bunga cOmeL:

princess ain ♥ said... [reply to comment]

wahhhh!!! besh nye!!! nak emk borang gak!! =p

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

amek2.. hehe
berdebar2,..!

dot3 malas sign in said... [reply to comment]

aiseyh, cm sedey lak ble bce post ko ni...huhu
sbnrnye hidup kt cni best kn?
*reminiscing*

neway, jom kte grad rmai2!!!!!

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

j0m.insyaallah...

hid0p kn sni mmg best... wal0pun kdg2 ade part sedey meleleh air mata tp bile ingt balik cne leh overc0me sume tu, aku rsa aku hebat!yeah!! teruskan kehebatan.. korg sume pun same..

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

j0m.insyaallah...

hid0p kn sni mmg best... wal0pun kdg2 ade part sedey meleleh air mata tp bile ingt balik cne leh overc0me sume tu, aku rsa aku hebat!yeah!! teruskan kehebatan.. korg sume pun same..

aZwaN mUsLiM said... [reply to comment]

da balik kedah tu p la ajak amri main volibol~~

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

haha..nt nk cri team sendri.=p

aidy said... [reply to comment]

wah tina cdeh plak baca post ko ni..... weh aku naki isi borg grad gak heheheehe...... btw aku pon minggu depan jer ada kat um ni..... then lps ni g banting sebulan..... maybe ble aku balik um balik sume org dah hbs exam n dah xjumpa korg sume......

waaaaa..... cdeh plak....

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

yeke..
huhu...sku sde around kl samapi awal bulan 7.. harap2 smpt la jumpa lg nt..

i will miss every m0ment dat we share together at d court..very much!i can guarentee dat!huhuh

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...