Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Tuesday, April 13, 2010

LaStudyW:day 1 (seminar Lm & mcD)


salam...

disebabkan ini adalah m0ment yg terakhir, jadi aku akan mengabadikan kenangan pd setiap hari di dalam blog aku(wal0pun sep0t0ng ayat, gmbar atau ape2 je.), sampai la aku balik umah pada bulan 7 nnti.

jadi LaStudyW is stand for Last Study Week..

hari ni ade seminar LM. atau nama panjang latihan mengajar n nama bahasa inggerisnye teaching practice.

kit0rg dah tau p0sting mana. aku ng partner tercintaku dpt kat SMK Asunta. girls school (=( hoping for mixed school) n majoriti pelajar bukan melayu. (=( hoping for malay school)

10 minggu ni bakal mancabar kewibawaan aku sbg se0rang bakal guru. (cewah!haha)
 sebab?
  • bakal keluar dr c0mf0rt z0ne.
  • sek0lah p0mpuan semua
  • bukan melayu ramai (cikgu melayu pun ade bape 0rg je masa aku cek website d0rg.*smngt x?* =p)
tp nila dinamakan cabaran. percaturan dariNya padaku dan temanku.

ape2 pun kit0rg akan buat yg terbaek. (dpt byk kata2 semnagt dr kawan2 n seni0r yg penah LM dlu.time kasih k0rg.=p)

s0 kat bawah ni aku letak gmbar2 yg sempat amek masa seminar Lm td.











pas abes seminar, ade test kimia p0limer.(dah xbape f0kus da. kepala penuh dgn huruf2 s. s. a. n. t. u. a. flying ar0und in my head.)

pastu g r0nda2 tgk sk0la. dekat je ng um s0 mybe kit0rg apply d0k k0lej je. masa 0dw balik, aku dah tertd02 dlm kete. tapi bile sampai bilik da segar! time to play  volleyball!! =p hee..

malamnye, kuar g mcD plak ng geng girl's dream team. haha... amek gamabr lagi.

collection muka2 huduh.
(tp umi tau buat muke s0pan je)

epal pie cicah sundae strawbery. besh!



12 april 2010 berakhir tanpa aku stdy ape2 pun kecuali bace p0limer sket bfre test td..
es0k kena stdy awal!
thanx pada nabila f0r the sweet2 ch0c~
nab, i will smile always bc0s i hv u all...=p

so dats all t0day..
h0pefully t0m0rr0w better than t0day..
ameen..

5 bunga-bunga cOmeL:

princess ain ♥ said... [reply to comment]

Uhuhu~ tetbe rase cdey lak... student life bakal di tinggalkan! waa!!! takot!!!

ezzat said... [reply to comment]

siyut la, saya mau gi mcd juga
tyme2 dkat nk exam ni la paling ngidam mcD

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

betul2 ain..sedey2.tmbh sedey sbb kena tinggalkan 0rg2 tersyg kt sni n bel0m tentu lg dpt men v0lley cm sllu..huu~

ezzat:hehee.. sape suh xnk dtg smlm.best!=p

izzati said... [reply to comment]

happy teaching k.tina (^__^)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hee.. tq.

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...