Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, April 10, 2010

..sy x betul.


salam...
bguun2 pg, mood dah sp0il da. seb bek m00d study masih ade..

bleh x aku nak iklankan diri sendiri?(ni dah start gile. sila abaikan.)

0k. sape nk berkawan dgn saya???
sy mencari kawan(especially lelaki) bersifat2 seperti berikut.
  • ade rupa.(xperlu ensem cm m0del. ckupla ensem di mata saya)
  • ade masa depan..(xksahla kalau baru nk grad. sbb sy p0n baru nk grad jugak. tapi kalau dpt pil0t, bestnyer!)
  • ade duit.(xperlu berk0yan2.. tp xm0la yg kedekut. ckupla nk banje makan ke tgk wyg ke.)
  • ade agama(kan bagus leh bimbing aku..=))
  • sweet
  • ade tahap kesabaran yg tinggi.(sbb aku sgt c0mplicated,pelik wal0pun aku nmpak simple je)
  • akan menyanyangi sya n terima saya seadanya.(ni macam dah cari laki dah ni)
  • dll(merujuk kepada sifat2 baek)
  • haaaa...N0 SM0KING.
huuu... ini mmg sah aku dah xbetul ye kawan2.. sila abaikan entry ini. aku just nk membetulkan wayar putus yg ade kt dlm 0tak ni. happy2..gile2..haha

haa... lg satu.
  • maen v0lleyball.(nt kalau aku beng0ng2 leh ajak die men v0lley ng aku. tp kalau sbb die, aku jd beng0ng, hmmmm... xpe r aku ajakla 0rg lain..)
tu je r k0t.. ade sape2 spt ciri di atas? leh tinggal k0men kt sni.,,hahaha..(kalau xde p0n,nk k0men pun, k0men je r..hehehe)

yg sukan tu, aku xksahla dia sukan ape...yg penting die bersukan la gak... b0la ke futsal ke, basket ke RUGBI ke..pape je la...

hmm..xpelah.. rasanye nk mula stdy da. isnin ni ade test..hewhehehe...

wish me luck.=p

salam..

7 bunga-bunga cOmeL:

aZwaN mUsLiM said... [reply to comment]

haha..

rasa ramai je membe2 yg ada kriteria2 tuh, nk tlg rekemen kn ke? :P

gut lak exm, ni last exm kt um kn, toksah pk yg sedih2 g, nnt kaco konsentration lak, kalo tensen2 p men volibol, konpem hepi balik.. :)

all da best~

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

huhu...tula..kdg2 angin dtg..bukan setiap masa nk cerah je kan..=p..harap2 str0ng always.

erk..nk rekemen?bleh2..(hahaha..muke x malu.masih dipengaruhi d0s xbetui.) tpi time kasih jelah. rekemen2 ni biasa nye x jadik..huhu

nway thanx.=p

a PiEce of mE... said... [reply to comment]

hahaha...carik calonkah?

for me...mmg stiap org ada kriteria dia sendiri..but,bile kita jmpe someone yg kita suke..ilang smua kriteria tu..
if ada jodoh xkan kemana...
huhu..
good luck xm n ur future...

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hahaha.. saje2 b0san n xbape betui...

stuju2..=p

thanx..

Q.I.M.I said... [reply to comment]

cik teratai..ko ngidapp sawannnn nak kawen kew.hahahaa...

miss hannan said... [reply to comment]

hehe...tina....
all d best utk final exam sebelum survive dlm alam pekerjaan plak....
nt dah kerja lagi kena banyak2 bersabar atas tekanan yg mendatang...huhu...
chill okeyh~

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

haha... kal0 dpt, 0k gak!=p

kak hanan, tq.nasihatmu akan dikenang.=p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...