Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, October 28, 2009

sweetnye rindu...



**yang berlegar-legar diruang fkiran aku saat aku berada di sebuah tempat di mana hanya ada aku sahaja.. mana bleh share~

=p

i)orang cakap: bile kte rindukan seseorang, sbnarnye org tu pun rindu kte....


sejauh mana kebenaran tu, aku tak tau.. tp yg aku tau cne caranye nak tau 0rg tu rindu kte ke tak bile kte rindu die.. haha.. TANYAla die rindu ke tak... die mungkin jawab:
a) ye, i pun rindu u
b)tak rindu pun (sebenarnye rindu)
c)ntah ye r k0t
d) tidak (ni memang betul2 x rindu)


hahaha..jwapan disediakan dlm bentuk mcq. kata nak exam.. 


ii)rupa2nye masih wujud lagi lelaki yg sweet kt muka bumi ni... di rantau asia.. dkt dlm msia.. lebih spesifik:kt tempat aku skrg.. (ini sweet mengikut buah fikiran aku yg mencerna perbuatan die pada 0rg yg die syg.. )


bagi laki2 di luar sana yg bace aku punye p0st  ni and rasa tercabar if k0rg xsweet, just be urself... every0ne ade kelebihan n kekurangan masing2.. sama mcam aku jugak n manusia lain jugak xkiralah laki 0r p0mpuan. 


0k..sampai di sni saja c0retan tah apa2 dr saya...


sekian terima kasih... =p



7 bunga-bunga cOmeL:

marinata said... [reply to comment]

oh kte ade 1 method cane nk taw org rndu kte ke x..haha
tp method ni tuk sedapkan ati je..
konon2 ade org rndu kte..
tp kalo btul ape salahnyer kan..kuikui..
camni...(ni org yg ajar, bukan kte reka2 sndri..kuuikui)
kalo kte tgok jam (digital, jam hp or jam laptop ke) hurm... bley jadi no plat kete ke..and ape2 je..
yg no. die selang2 camni
eg: 12:12 (ni dikire valid!) ade org rndu kte)haha..
10:10.., 09:09..11:11 pon diterime..
15:51 ke..pon valid jugak..
hehe..
tp ade syarat..
syarat die.. x bley tunggu..
mesti kebetulan..
cth: tetibe tgok jam, tetibe tnjuk 12:12..valid! tak ley tunggu..
kalo 12:11 g tunggu ag seminit..
tu nme die x aci..hehe

p/s:cam xde keje la plak kn.. hehe..saje release tension..nk share sumthing kt cni..heeee =)
tp ni memaen je taw.. bukan btul2..haha

marinata said... [reply to comment]

haa..
ade 1 lagi..
kte prnah bwat experimen
tp ntah ape2 nyer experimen..hehe..

yg ni cam btul tp tahap ke'betul'an die xtaw smpai mne.. hehe..
kalo kte tetibe tringat sum1...
kbrangkalian org tu rndu kte adelah 50% n above...
prnah bwat eksperimen n berjaya..
haha..
coz kalo ikutkan mmg ley gune
org pggil 'mind message'.. hehe



P/s: jgn prcaye sgt.. coz ni bkn dr research yg sbnar..haha

-yen- said... [reply to comment]

hahaha..nk + lg 1 method....

huhu...nie gune mase skola2 dulu...
kalo bulu mata kite jatuh, haa...tu maknanye ader orang rindu kat kite..hehehe
tapi jgn gi cabut lak bulu mate tu kang....hehehe~~

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

wah.. xsangka dpt lg byk meth0d kan..hahaha..tq f0r sharing.. cm best je,, yg ain punye tu cm penah dgr..marina punye meth0d yg first tu first time dgr.. hhaha.. menarik2..

pawana merindu said... [reply to comment]

la banyaknya cara nak tahu orang rindu dekat kita....lalala...

cuma yuyu nak kate dekat sini..kalau seseorang rindu kita,pasti kita boleh rasa..yes betol hati tidak menipu...
lagi2 org yang kita sayang ..klu dia rindu kita...hati kita dah bagi tahu kita ..eh dia rindu ko tuh..huahuahuahua...

wewewewe..sebab yuyu pun pernah rase macam tu...

Anonymous said... [reply to comment]

jgn perasan sgt~
n jgn terlalu jiwang~

terataibungaindah said... [reply to comment]

loh...apa nada ko ni anonym...?biarla..xkn all the time ko nk serius kot...sekali2 nak gak layan perasaan.. time2 exam cni.. bukan melalaikan tp sometime mende2 merepek cni boleh buat kte ketawa.. macamla k0 x jiwang kan????kan??

nway thanx f0r the c0mment.hahah

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...