Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, October 14, 2009

__i need a P.A


salam..

agak2 kalau aku bukak kaunter untuk sape2 nak jadi personal assistant a.k.a PA aku, ade 0rg dtg aplly x?? hahaha.. mengong~

aku terlalu bz skrg..n hari ni paling penat sekali. dr ptg td aku nk p0st entry ni tp xterp0st2 pun sbb xlarat.

presentati0n s0si0 ** kerja tambahan-lec aku ni terpandang plak geng aku yg muka sume tengah  berseri2 wt keje masing-masing.. "haha, kamu, 1 2 3 4 dan 3 chinese sebelah sana buat pasal disiplin. khamis bentang".. memang terbaek la kan~ b0leh plak k0rnea mata dia terpandangkan kit0rg time tu.. kal0 la time tu aku g t0ilet ke, xyah bentang..hahaha

pastu presentati0n  tekn0 math. last week x sempat.

makan-makan lagi,
interaksi fasi lagi...

esemen Pk math l0m start..

ya ALLAH.. x amek lagi slip exam..h0h0..

**buar fortran membuatkan aku terpaksa lupa pada semua mende termasuk blog tercintaku ni..wuu..

TAPI.. volley mesti xleh tinggal punye~ hari ni  best sgt main.. aku puas.. xkisah la wal0pun mula2 kalah. misi aku skrg bukan skadar main2 je. tp mantapkan lagi skill.. ewah..hahaha.. mksud aku main2 la jugak. tp xnkla yg main2 b0d02 sgt.. smpai aku xdpt b0la. baik aku balik td0 kt bilik je kan...??kan??

AND.. kompang t0nite! puas berganda aku hari ni. sedap gile lyan k0mpang. wal0pun ade salah sana sini. maklumla dah lame xmen ng gaya k0t. hee.. but i really enj0yed it. really!

tu jela untuk kali ni.. last thing first---

YEAY!!XYAH FIKIR PASAL F0RTRAN LAGI!!!

muahahahaha... rasa nk menjerit kegembiraan.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  =p

see ya~ next time.. nk g td0~

btw enj0y the 'kamp0ng girl'

daa~

salam..

----zzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz-----

sleep

3 bunga-bunga cOmeL:

pelaholic said... [reply to comment]

aku leh jd PA,tapi bergaji 1000 sebulan...hahaha

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

kal0 cmtu, aku kasi k0 seribu rupiah la.hahah

pelaholic said... [reply to comment]

seribu rupiah??beli air kosong pun tak lepas...hahaha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...