Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Monday, October 26, 2009

priiiitttt... fREEze!!



salam..hee,, pg td baru lepas habis satu paper. meth0d math. n0t bad.. aku bley la jawab tp tak tau la kan, jwpn aku tu kena x dgn selera lecturer..harap2 kenalah..=p

 skrg aku nak bercerita pasal event yg baru je aku j0in sabtu yg lalu. ala 2 hari lepas je.. nama event tu FREEZE F0R EARTH. we have t0 freeze f0r 3min n 50 sec. kt KL central n KLCC. happening habes k0t.. tp disebabkan aku ni pun freeze jd gmbar time freeze mestila xde..

kit0rg kumpul kt dtc k0l 9 lagi.  ubah plak kt kps. rupa-rupanya k0l 930. jadi kit0rg pun bersarapan dulu. aku, aidi, kak ile, bean, suzi n k.leli.lepas tu, pg kps n sesi briefing..bla..bla... bert0lak. ade r 5 bijik bas. tp aku tak rasa semua bas penuh.

destinasi pertama,KL central. kit0rg akan freeze pd pkul 11 tp time tu baru 1030..huhu..jd jalan2 la pusing2 kt center c0urt..target kit0rg mesti r dkt dgn pengmbil vde0..hee

priiiittttttttt...

jimi tiup wisel.. aku pegg tgn k.ile. k0n0nya berjalan r.. nasib baik mengadap ke tempat yg nk g tren k0muter tu.. xde la 0rg sgt..bila dah dua minit lebih, terasa lama plak.. mata aku tertumpu je pada jam yang secara xlangsung betul2 dpan aku. sekali ramai plak 0rg dr tren tu masuk kl central. dlm hati aku berd0a. jgnla ade sesapa kawan2 aku yg lalu..huhu.. nasb baik xde..

priiitt...

jimi tiup lg sekali.maka tamatlah sesi freeze di kl central. yeay! best2...

seterusnya ke klcc. panas k0t. sbbnye kit0rg kena freeze dekat depan tasik.. pukul 1230. matahari terpacak atas kepala memang terbaekla..haha.. time ni xbape happening sgt. sbb xramai 0rg kt tasik time tu. jd tak ramai yg lalu antara kit0rg..just kit0rg yg freeze n yg berjalan2 amk gmbar n vde0..


pastu balik um, having a lunch! yeay. tamat sudah aktiviti hari tu...


here s0me ph0t0s...


masih lg di um






sesi briefing



with my r00miE~



at kl central. testing2...



at KLCC.. bef0re freezing


ni memang betul2 freeze..haha




dats all f0r n0w.. see ya~




4 bunga-bunga cOmeL:

Cik N said... [reply to comment]

nape kene freeze ekk..??
simbolik utk ape..

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hmm.. lupa plak nk gtau.. kit0rg freeze f0r 3 min 50 sec simb0lik kepada kualiti maksimum crb0n di0ksida dlm udara (350)..s0 kalau leih dr 350 tu kira udara yg kte hirup ni tak sihat r.. n skrg ni dgr2nye d0rg nak naikkan ke 400.. dats y la kte wt mende ni.. kte nk d0rg aware pasal hal ni.. hee.. h0pefully berjaya la..
sepatutnya ade official vde0 yg di upl0ad kt internet. but im n0t sure da upl0ad ke bl0m. if yes, i will let u kn0w. =p

pelaholic said... [reply to comment]

sape nak naikkan ke 400 tu budak kecik??

hahaha...ko silap la...currently kualiti udara telah tercemar sebab kandungan karbon dioksida slm udara dah sampai hampir2 400...huhu...so mane ada sape2 tolong naikkan value tu...benda tu dtg dr asap ekzos,dr pembakaran,dr benda2 lain la,bukan ada org suka2 naikkan...huhu

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

hoho.. aku salah dgr n silap faham r kot..aku igtkan skrg ni kualiti udara dah teruk, tp disebabkan xnk public panik so 0rg yg berkaitan p0n nk naikkan r k0n0n2nye kualiti c02 dlm udara yg sihat 400. padahal 350..

macih2..di atas info berguna.. sry atas salah maklumat.. hee

n aku bukan budak kicik ya!haha

btw ni official vdeo for this event..

http://www.youtube.com/watch?v=XBos7L-I43M

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...