Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, May 18, 2011

mari berkunang-kunang...


assalamualaikum bile dah 'patah kaki' ni, memang xde keje lain dah... ade je 0rg ajak berjalan, seb0lehnya memang tak tolak

so for this time, we, the g.r.e.e.n geng  went to kampung kuantan, kat kuala selangor sana.. mencuci mata tgk kunang-kunang.or  kelip-kelip or fireflies. hehe

best! indahnya ciptaan Tuhan...binatang yang sekecik-kecik tu bleh ade cahaya kat bontot die...betapa Allah tu maha kuasa, boleh menjadikan apa sahaja seperti kehendakNya..

so check it out ;p


gadis2..ops. encik jup tersesat.




mcm bintang2 kt langit je....cuba korg tgk betul2..sebenarnya  itu kunang2 pd sebuah pokok besar


bye kunang2... c u again...

pas tu pg melantak sea food kt satu restoran ni...

memang hari ni terbang melayang la jugak duit..mula2 tu rsa cm nak menyesal pun ade..

tapi..

at last i realized.. 

duit (walo memang susah nk cari ) boleh cari kemudian.. tp pengalaman n ukhwah itu yang mahal sebenarnya..
** yg pntg terjaga lah apa yang patut dijaga.

p/s: im happy. ;p

2 bunga-bunga cOmeL:

MAE said... [reply to comment]

ayat last tu terbaik haha.

~atieput3~ said... [reply to comment]

ayat last yang p/s ke sebelum p/s?hahaha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...