Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, May 6, 2011

encik P muncul????


weh2..(takde motif)

2 hari lepas teman kak R pg bank islam.. kak R nk bukak akaun.. lama la gak menunggu tp best sbb kerusi die lembut, n sejuk.membuatkan aku rsa nk td0 kt situ jugak.haha

dlm d0k menung2 tu, tiba2 ade sorang mamat ni duduk kt kerusi dpn line kerusi aku..

tau baju ape yg die pakai???

malaysiaairlines.com.

mmmmmm.... senyum smpai telinga. encik P? dr belakang cm xhensem je..in fact aku xtau pun muka die cne.hahaha..sbb die mmg d0k dpan aku smpai la aku balik..so mmg xde can.

adakah ini langkah pertama berjumpa dgn mr.P?hahaha

p/s:yeye je encik P.entah die technician je ke. tukang bancuh air je ke..or tukang basuh kapal terbang ke.. bleh je ade baju tu?kan2?

2 bunga-bunga cOmeL:

NaDic said... [reply to comment]

haha.. apekah itu p?
tiena camne nak tukar comment kepada bunga-bunga comel mcm ko.. ajar sket..huhu

~atieput3~ said... [reply to comment]

komen bunga2? kt mana>

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...