Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, April 16, 2011

when tina go to school...


assalamualaikum...

haa... aku nak share something ng korg hari ni..

when a teacher go to school, dari sudut pandangan aku...

setiap pgi, bfre pg sekolah mesti ade bebrapa perkara yang perlu, mesti cikgu kena pastikan dibuat dengan baik...


-pakaian-
dah sah2 la memang bukan aku!hahaha
satu. baju mesti berlainan untuk sepanjang minggu tersebut. 
dua. diseterika. tak mau kedut2.
tiga. tudung mesti match ng baju
empat:kasut. tp belasah je. lgpun aku mmg ade satu je kasut yg sesuai g skolah.mmg hari2 la aku pakai kasut tu..hahaha
tobatlah aku nak pakai heel cni kt sekolah.mau patah kaki!
lastly mestila sopan.

-make up-

kalau aku simple je. bedak sket, eye liner, lipstick. udahlah.. xyahla beria2 cm nk pg dinner plak.

-name tag-

dah siap pakai tudung, pasangkan nametag plak. ushar2 kt cermin. senget ke. betol ke. (tp kdg2 aku xpakai pun)

-preparation-
malam lagi dah study untuk kelas es0knya.

ape lagi ye. oh!

-handbag-
rasa cm xlengkap je masuk kelas tak bawaak handbag. tp kalau kt lab, aku dah maen tinggal2 je kt preparation room.haha

hahaha. ni jela kot. skrg baru lagi. aku rsa makin lama nt, makin ringkas la jawabnye.hahaha

2 bunga-bunga cOmeL:

hannan nazri said... [reply to comment]

tak patah kaki pun pakai kasut rupa itu ke sekolah. try lah!

~atieput3~ said... [reply to comment]

@hannan nazrijgn ckp yg k anan pkai heel tgi tu g sk0lah,,

no no... tna pkai g dinner dlu pun rasa effect kt ibu jari kaki smpi skrg..

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...