Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, November 25, 2010

my 3rd BE!


salam..


haha..bersepah2, org cite pasal BE ni. aku pun nk cite jugak. =p walaupun dah lame letak nuff, tp baru sejak dua menjak ni betul2 ikut. n baru je betul2  paham pasal BE  dan segala yang sewaktu dengannya. hihi.. sape yg masih pening2 lalat, bleh bace kat blog kak has . (tp ni link pasal beliau dpt BE. nt korang godek2 la arkib negara jajahan beliau tu)


so my new 3rd BE (Nokia C3 2 LB).hihi..murah rezeki hari ni...hadiah atieput3 kot.haha..tq nuffie!


nk letak p0n segan, hihi
selalu2 la dtg blog aku ni, leh up traffix n earning. =p


xtau mana satu muncul dlu. sedar2 je da ade 2 BE. 1 Day Acuvue Moist LB and Taylors University Launch LB. 


p/s: kak has, free2 letakla  link yang pasal BE tu. cari x jumpa.hihi

3 bunga-bunga cOmeL:

haszuraidah ishak said... [reply to comment]

wahhh..siap ada link blog akak lagi..agagaga..akak pon baru belaja, yg mana akak leh bantu, akak bantu..

link mana yang tina nak? ni link mengenai apa itu be, cpc dan cpm..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/entri-untuk-dapatkan-be-nuffnang.html

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]
This comment has been removed by the author.
~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@haszuraidah ishak aah .betul la tu kak. sape nk bce,aku tlg link kan. klik sini. =p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...