Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, November 26, 2010

harry p0rter hilang jubah halimunan??


salam 


walaupun dah bersepah2 0rg cite pasal si harry porter tu, aku tetap nk buat review dr pandangan mata aku.hihih..


harry porter, salah satu  filem yang ditunggu2 sejak aku abes bace HP7 lebih setahun dulu.sangat2 berpuas hati. dan seperti biasa scene sedih die memang sampai aku meleleh jugaklah air mata ni walaupun xde r d0rg menangis bagai nak rak! it is just that : really touched me!




kalau dah namanya adaptasi dr n0vel ke mvie, mestila xbape nak same. tp still,  maj0r part of the stories tu ada la. apa yg dpt aku kesan masa tgk hari tu, pihak pr0ducer HP the deathly hallow ni mengurangkan 0rg2 tambahan dlm scene2 die.. bila ramai pelak0n, makin naik k0s kan...


next, HP xpakai jubah halimunan r... tah2 dah hilang..haha..bukan ape, seperti yg aku dah bace, ke mana Hp hermionie ng ron pergi,  selain buat penyamaran, d0rg guna jubah halimunan tu. tp yg part1 ni langsung xde guna..


last skali: haha...opening by darklord dgn sapaan pd severus snape , terus hilang keganasan die.hahaha.. ape da.. 


aku dah xsabar nk tgk sambungannya..hihi MyEm0.Com

10 bunga-bunga cOmeL:

bulatkocik said... [reply to comment]

slalu dtg nak drop komen..tapi taktau nk komen aper...hurmmm..hehehe

kita nak cakap thxlar sudi dtg n komen dekat blog kita..

thx byk2222 lar...;)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@bulatkocik hahaha!xde halla.suke bce kartun2 comel.maklumlah nk buat sndri xpandai.haha

hannan nazri said... [reply to comment]

ahax.... i like voldermort tau...haha...
wpun dia jahat..
*tp sy tak jahat taw..huk3 ;p*

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@hannan nazri dah tentu2 suka Hp!yg kali ni xde sape2 hensem smpai leh masuk dlm mimpila..haha

Mama Kembar 3 said... [reply to comment]

dah tak sabar nak pi tgk gak nih...

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@Mama Kembar 3 kena tgl anak kt umah la kak.. hihi

asma' said... [reply to comment]

xtau knape, sy rase kecewa tgk hp kali ni.. sbb xingat ape2 psl hp7 ni!! waaaa!!..
sy bc last 3 thun lps kot klu xsilap, xpasti..tp mmg dah agak lame..huu..adei, kne baca blk ni..

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@asma'haha..kte balik je rumah mesti akan terpgg n bace semula..haha..tu yg ingt gile2 tu.kalau nk review ape ade ape xde p0n blh.haha

-m3- said... [reply to comment]

voldermort mmg x penah ganas~ -_-

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@-m3-hahaha!

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...