Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Sunday, November 28, 2010

ade ke mcm lisa surihani??


haha...ini adalah entry perasan...


hari tu time cuti tgh tgk cite tudung ekspress kt astro.. walaupun cte tu da lama, tp aku layan la kan...
nak link cite ni bleh klik sini
ni ha pelakon2 nya: Lisa Surihani, Julia Ziegler, Linda Hashim dan Chermaine Poo 
kan cntik d0rg ni pakai tudung.. =p
sebahagian scene.
ihsan:ryee92
tgh sy0k2 d0k tgk, tiba2 anak buah aku cakap:

chik2, muka makcik mcm lisa surihani tula! betol!!!
siyes!anak sepupu aku tu ckp ng penuh k0nfident n bersungguh2!

ade ke?tah pape je...hahaha..

gmbar x cantik...
ihsan:google

 p/s: 0k, aku dgn merendah dirinya, xkn membandingkan muka aku yg c0mel ni ng lisasurihani yg cun tu kat sni..kang termuntah plak fans-kipas-susah-matidie  kt luar sana.hihi.. lgpun aku xnmpak mane2 part yg same ng die pun.. =p


8 bunga-bunga cOmeL:

Anonymous said... [reply to comment]

hahaahahahahahahahahahaahahahahahahhaahahahahahhahahaahahahahahahahhahaahahahahahahha..by hafeez nasir

miSz TiQue said... [reply to comment]

haha.nk compre apa slhnye

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@Anonymouskena sawan gelak ke apeez? =p

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@miSz TiQuehahaha...xnk la..

hannan nazri said... [reply to comment]

hehe..... sume org cantik..weee :)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@hannan nazriyup!setuju!

ken said... [reply to comment]

beautiful :)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@ken u mean lisa?yup! =p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...