Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, March 21, 2009

:: pagi hari minggu ::


alangkah bahagianya jika bisa menyanyangi org yang menyayangi kita...

alangkah bahagianya jika dapat melupakan orang yang melupakan kita...

salam...

tu muqadimah je.. hee...

buat pertama kalinya setelah sekian lama aku tak menghabiskan masaku menatap skrin lappy kesayanganku sambil buat notes dgn keadaan bilik yg harmoni tetapi tingkap yg tertutup dihujung2 minggu begini.... dah lama rasanya aku tidak merasai kenikmatan bgun awal dan study kt meja tulisku di hari minggu seperti ini...

indah benar pagi ini...seperti pagi2 selalu jua...cuma pagi ni bgun awal n tk yah g kelas..heee..bahagia2... dan aku x bercadang untuk ke mana-mana pg ini...

kamis ni ade test geologi.. subjek 'kesayangan' aku..huhu.. byk lagi mende yg aku kena buat regarding my study... dah banyak tertinggal..assignment lagi...bile pk sume ni rasa cm bole giler...

kalaulah sape2 bole baca ape yang berselirat dlm kepala otak aku ni...tolong baca dan tolong aku selesaikan juga,..hee...aku teringin nk membogelkan otak aku dr masalah2..sepertimana din teringin nk membogelkan kura2 dan tgk bdan kura2 tu..

jangan putus asa.... jgn cepat mengalah.. tabah..jgn tinggalkan solat...jgn terpngaruh ng anasir2 jahat..ingt psan mak ayah...balas jasa mereka..

see ya~

4 bunga-bunga cOmeL:

Rarepeople. said... [reply to comment]

din nk wt ape ngn badan kura2 tuh?

buat bini?

hmm~~

Portgas .D. Ace said... [reply to comment]

gud lark 4 da exam..

miss hannan said... [reply to comment]

sayang menyayang..cinta di kenang..
heh...

good luck test geologi KESAYANGAN RAMAI tu...
sengal la subjek tu..tak suke~

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

rarepeople:entah tya r die..mnala aku tau..haha..

P.D.A:thanx bro

miss hannan:kite wt memorandum untuk mnsuhkn subjek tu r?huhu

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...