Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, March 5, 2009

:: kad matrik tercinta ::



hoho... terbang melayang 15hinggit... baru pas wt kad matrik.. tula. org ckp, bila kite hilang mende tu baru la rasa kepentingan dia.. mcm r kad matrik aku tu..huhu... act da lama ia menghilangkan diri dr dalam simpanan aku. cuma aku sedar seminggu pas balik dr kaizen. jd secara otomatiknye, memang hilang time tu la.. tula tina!!! xjaga tol2.. sebelum ni, kalo kad matrik aku hilang, last2 mesti jumpa gak kat mana2.. tp ni, xjumpa..hoho.. sbbnya, aku x ingt aku cmpak mana sejurus selepas abes kem. maklumla, aku ni xsuka pakai kad matrik. menjadi satu kebebasan, kalo dpt tanggalkan dr leher..huhu... padan muka sebijik untuk aku!!

kawan2.. jga kad matrik elok2 k..

hari ni ade kelas geologi.. menarik2.. aku happy sekali hari ni.. g kelas pon bergelak ketawa ng ema.. paling best time lintas jalan.. haha.. dua2 takut2.. tp terpaksa gak lintas masa kete tgh byk2 tu.. huhu.. mula2 lintas kat depan fak engin... aku dgn penuh confident, dah jalan smpai tgh da zebra crossing tu. (sebenarnya ade kete benti ket tepi jlan, tgu org.. jd cepatla samapi tgh.)tapi bila da kt tgh tu, ada lak sebijik moto ni.. laju nk mampus,.. aku dlam hati da mengucap dah.. mamat ni ade je nk kena tolak ng aku kot.. aku konpius gak. dia nk jalan ke benti..? last2 aku sekali lg mengonfidentkan diri, pgg tgn ema, pejam mata sebelah... jalan!! haha.. selamat sampai ujung.

yg kedua waktu nk lintas depan libary... lebih kurg same la kejadiannya.. tp kali ni, ema lead..hoho.. aku x pndang lansg kereta sebelah sana.. sampai je dgn selamat, dua2 lega.. gelak..

tp memang survive gle r time nk lintas jalan..hoho.. tmbah2 waktu peak.. pagi, tghari, ptg... yg mengorat tepi jalan pon ade!. tah pape tah.. aku penat berdiri, tgu nak lintas jalan, ko nk peewwit2 plak.. memang kenalah ng aku kn..haha..

tugasan untuk mnggu ni:
kena wt marvin... hoho... software pendidikan.. huhu.. kena wt kt lab.. malas tol aku. seb bek 2 mnggu. jd tumpu pada test dulu..
n esok... ade test!! study tina..
kompang, every nite.. come on kompang.. !!

p/s: ni versi besar.. rupa2nya kecik je tulisan blog aku selama ni..huhu

4 bunga-bunga cOmeL:

indiemusic88 said... [reply to comment]

owh....bkn RM20 ke?

miss hannan said... [reply to comment]

akak de 2 kad matrik yg sama..huhu...

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

rm15. kompem!!

haha... yeke kak anan. nk satu..hoho

miss hannan said... [reply to comment]

haha...mane bley...dedua nama n muka akak....

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...