Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, March 26, 2009

kompang oh kompang


semoga aku dikurniakan kesabaran yang tinggi...memaafkan lebih baik dr berdendamkan??

lalalala~

hari ni da hari khamis. esok hari jumaat..lusa hari sabtu... dah makin dekat...

semakin berdebar2 jantung aku yang sedang berdegup ni...

semoga kami mampu mengekalkan prestasi kami...

kepada semua teman dan taulan, teman blog, jemputla ke gazebo hari sabtu ni. pertandingan kompang festival seni 09. mula pukul 2 ptg.. jemputla dtg...kasi support kt kitorg ni...hee...

jumpa nanti~~

>>>>kompang tukar wt kt dtc

p/s: ko wajib dtg din. moga2 nanti aku teringt blog ko yg kelakar tu.. leh jadi batu loncatan untuk aku senyum sepanjang persembahan...chewahhh..haha

8 bunga-bunga cOmeL:

ezudyne said... [reply to comment]

tetibe ada pesanan utk aku.hahaha..iye lah aku dtg bawak starbuck lg..hahaha..tp utk aku lah..hehehe..smoga kompg dpt membuang sume yang terkusut di hati ko.

miss hannan said... [reply to comment]

good luck kompang!~
sedey..tak janji boleh dtg atau tak...sbb mak n ayah da ad plan yg tak mampu nk di cancel kan....
do ur best...

mencapai kejayaan sukar...
mempertahankan kejayaan..lebih sukar

blackRose said... [reply to comment]

hhuhu...
kompang 2nd giliran ke brape??
sgt berharap pat pg n smepat tgk..
bdak2 qs ad family day time tu.. huhuhu....hopefully leh balik awal...

gudluck gang kompang.. heheh...

( sgt cuak untuk boria nanti.. stage frk )...

-m3- said... [reply to comment]

mau pegi jugak...=(
tapi x leh sebab ade plan lain...
huhu, tapi akan serang pentas boria insyaALLAH...

wat molek team kompang!

aZwaN mUsLiM said... [reply to comment]

all da best kompang~
korang bole, just need to work harder, insya allah juara masih lagi dlm tangan

da sume org kt sni cam xdpt dtg je, ni nk ckp, insya allah dapat dtg, hehe

btw, dgr cite smalam korek dtg, best?

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

din:bile sampai aku bce part nk bawak starbuck tu timbul tanda tya dlm hati aku.' baiknye budak ni nk belnja starbuck.'senyum pon sampi ke telinga. tp bile je ada TAPI lepas tu..H.U.H! xpe2.

kak anan:xpe la..xleh dtg nk wt cne..smlm abg asri ckp(bukan hasry ni ye), lupakan tahun lepas. ni tahun baru... tp we all still want the best la..hee..

b.rose:kompang no4. satu persmbahan around 10-15 minit.. hopefullly u can make it..

m3:thanx for the support

azwan:haha.. first time x kena dera ng korek..neves2..kamu, kalo xdtg, memangla kan...hee.. WAJIB..

>>>DOAKAN KEJAYAAN 2ND UNTUK KALI KEDUA NI...

Rarepeople. said... [reply to comment]

aku sulung la wey, bile lak aku ade abg? ke panggilan abg hasry tuh? hmmm, geli lak aku dgr... muahahaah~~ gud lux ah kompang.

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

bukan ko kot... bukan abg kepada ko...n takkannye aku nk pgl ko abg..haha..walopun ko lg tua dr aku..ex-2nd la weh..huhu..senior kompang dulu..

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...