Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, July 8, 2011

kalau ade bunga, mesti da kumbangnya...


assalamualaikum...

hari ni pulun update blog.hehe.. korg takkan kering gusi punyala weekend ni.. eh tapi aku ni mana pandai buat lawak..ok2... korg akan dpt update aku hari2 la weekend ni.hehe

ha..

ehsan google.
sekadar hiasan
aku ada buat cite baru..pasal seorang gadis yg selalu dikecewakan (bunyi macam aku je!), hehe..bukan aku, tp watak yang aku wujudkan..selalu sgt dikecewakan smpai dia sendiri dah tak pandai nk luahkan perasaan die, tak faham dengan kehendak hati die..
biasala kan..
kalau dah ade bunga, mesti ade kumbangnya.
kalau ade meja, mesti ade kakinya...
kalau ade heroin, mestilah ade heronya..

well.. macam typical love story jugak... tp dalam ni aku terapkan juga unsur2 islamik, kekeluargaan  selain cinta dan kasih sayang...

klik pada gambar untuk baca.

alamak tak pandai la nk summarize sbb penghujungnya belum ada lagi..
skrg da 120 pages.. same amount of pages to go...takut jugak kalau berhenti stgh jalan macam nuriz aufa. tak bersambung2...
haa...bg yg mengikuti nuriz aufa, (yg juga gadis yg sll kecewa), dorg dua ni, watak yg berbeza, yg baru ni lebih independent, ceria...n untuk cerita baru tu jugak, aku guna pendekatan penceritaan dr sudut heroin tu sendiri..

korg doa2 la aku berjaya ade nvel sendiri kt pasaran ok?

nt aku update lagi kandungan novel aku ni...

2 bunga-bunga cOmeL:

-m3- said... [reply to comment]

yay, novel baru~ ^_^

~atieput3~ said... [reply to comment]

aah. ni hasrat tinggi menggunung nih.haha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...