Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, February 16, 2011

.homesick??


15 feb 2011
645pm


salam maulidur rasul.. smoga kita sentiasa menyintai dan dicintai rasulullah dan beramal dengan sunnahnya..


oke.


baru balik dr kedah ke usj5. 


fine! aku h0mesick. adeh~ smpaikan akak rumate aku bleh perasan keHOMESICKan aku.hahaha!kelakar betol. ape, ingt dah tua bangka dan hmpir suku abad ni xreti nk h0mesick da ke..?


tah buat tabiat ape tah smlm, aku tidur ng mak aku.hahaha.. pastu aku mkan nasi smpai 3 kali untuk sehari tu. sllunya 2 je..tgh hari n mlm 0r tgh hari n ptg.tiba2 rasa cm rugi plak if x mkn byk2..pg masa bertolak dr rumah, masa salam ng mak abah, dah rasa nk menitik air mata je..nasib baik ramai org masa tu.. kalau la kata aku ni drive balik s0rg2, k0mpem aku ngis.hahah


da smpai kl,g 2nd dlu amek brg2 yg patut, disamping jumpa ng 0rg2 tersyang dan pernah menyayangi.huhu.. mm...aku jumpa ex aku yg paling latest(peh pling latest!) mybe buat kali terakhir..


penangannya: aku mengarok sakan dalam kete odw nk balik usj. kebetulan plak lagu sume tangkap leleh plak.ape da~


actually kdg2 aku jeles jugak. beberapa org kawan aku yg single sedang dalam bunga2 cinta skrg..xpe2...turn d0rg da smpai, turn aku akan tiba jugak nanti. mana tau impian aku satu ketika dlu menjadi kenyataan!hahaha.. nak2 duduk area subang plak.(kalau betollah, aku buat special entry punya.)


dear naililnajwa and ain mahad, marked my word ok! hiihi (jgn bocor dlu.)


oke. da start merepek.


daa~


salam..

3 bunga-bunga cOmeL:

Tihara said... [reply to comment]

Insya-Allah impian mu akan tercapai nti :)

aZwaN mUsLiM said... [reply to comment]

owh, area subang eh? dkt je tu, bole la dirisik2 nnt, hehe

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

kak tihara:amin..

azwan:risik ape?d0k subang gak eh?

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...