Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, February 25, 2011

accidentally injured!


assalamualaikum..


hari ni aku jadi hakim lempar cakera..


sorang budak p0mpuan injured kt kepala.i was so scared. yela, aku je cikgu yg ade di tempat kejadian. n mende tu jadi terlalu cepat. tup tup je dah kena. 


budaknye yg melempar tu, tersalah lempar. accidentally  terkena kepala si panjaga bendera..huhu


nasib baik cikgu2 lain xde yg blame aku.huhu..naik fobia jadinya... yela, pape jadi kat murid, (aku difahamkan) mana ade akta yang melindungi cikgu. sedangkan doctor, engineer, lawyer, ada akta yg melindung mereka.wuwu.. dah la aku baru je cikgu ganti... 


semoga budak tu, xde kecederaan serius dan hal ini tak menjadi isu... mak ai!menakutkannya!!huhu... td masa kt kantin, cikgu2 ni sembang pasal ni.. aku pun bisiklah pd cikgu J(yg jadi hakim lontar peluru-turut fobia sbb ade stud yg tgn terseliuh), dia ckp wt donno je.. bukan salah aku.


pastu ade cikgu A dtg. cikgu J ajak cikgu A jaga lontar peluru. cikgu J pun suruh sorg lagi cikgu laki jaga ng aku. yela dahlah ptg ni acara budak laki.. die ckp aku pun dah fobia cam die. dah la smbil gosok2 belakang aku. aku ni dah cuak + touching. hampir2 bergenang. tp aku wt bodo je sambil telan nasi.huhu...sket2 aku angguk je.kelakar betul.


at last, masa acara lempar cakera laki, ade 2 org cikgu lagi ng aku.haha..slmat.. tp skrg, acara dihentikan sbb hujan turun. so smpat habis satu kategori je.


pape pun, smga semuanya berjalan ng lancar n xde pape la yg dasat bakal berlaku. amin,...



4 bunga-bunga cOmeL:

umi.farhana said... [reply to comment]

bersabar la ye cikgu!!! ^^

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

@umi.farhana baik dr.umi. huhu

nadira raihan said... [reply to comment]

tienaa! skrg ngaja kt skola mn ni?

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

sek agama menengah bestari.

usj 5. hihi

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...