Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, August 6, 2010

.one more year.


yes! my time will come after 1 year... with big teddies, flowers, chocs etc... it will come soon...

setahun jer.pejam celik pejam celik... dah  hari konvo aku kan..bukannye lame..hehe

hmm... tp ape b0leh buat.sape x sedih kan..kalau sebulan dua yg lalu tya aku, berair je mata. skrg kalau tya-mantain lg. tp tadi, masa jumpa kwan2 seangkatan dgn aku, tmbah2 bile nmpak fad, raidah, ema, aku dah xbleh nk tahan lagi dah. sedey bangat! peluk je fad, air mata aku dah turun x henti2..sumpah! aku xnk nangis..dtg plak ema, die tenangkan aku.peluk aku lame.. aku nangis kt bahu dia... aku dah x ksah org da masa tu.. sepatutnya 0rg yg pkai jubah grad yg nangis-nangis happy, tp ni aku yg beria2 ngis. masa tu, sgt2 sedey, terharu, menyesal dan segala yg sewaktu dgnnya..

lepas tu pg kelas k0l 11. asri balas mesej sedey aku td. 'xpe tina, tahun dpn ramai yg dtg celebrate ko'. korg mmg kena dtg.hihi kalau xpk aku dlam kelas, dah banjir da aku masa tu. pelan2 aku tanggalkan spek, lap air mata yg dah dok bergenang. terus aku fokus pd lec n0te.kang d0k pk, mmg nk bnjir jela jawabnye! tu pun dlm d0k fokus2 pun, bape kali mata bergenang...huuu..adui...

so tekad aku kali ni, aku akan tunaikan impian mak abah aku n impian aku sejak dr aku dlm perut mak lg.cewah!hahaha..

semoga Allah tunaikan permintaan aku dan permudahkan segalanya..amin..

p/s:es0k kak hilal punye konvo. smoga aku xngis dpn die..amin...

3 bunga-bunga cOmeL:

K-RuN said... [reply to comment]

kak tiena!!

all da best!!
jgn sedey2..
ada hikmah mungkin tersirat disebaliknya...

insyaallah..
smoga semua brjalan lancar..
sama2 kita berusaha.
ganbatte!!

mohamad said... [reply to comment]

aigoo yaa...
npe nanges???xmacho la...


p/s:thn dpn nanges kgembiraan lak..
mase tu ak nk replace tmpt ema dlm post ko ni...nanges gmbira smbl plok ak..ngeh3~

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

k-run:thanx forur support.=p

mohamad:ek eleh, time aku pg konvo ko, ko tak peduli pun kt aku. syok dok amek gmbar je.ceh!kecik ati aku.hahahahaha=p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...