Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Saturday, August 21, 2010

...atieput3 NEW Look!


salam.

akhirnye aku berjaya jumpa satu template yg memuaskan hati aku.. but still, under construction lg.hihi..

sebelum ni aku penah tukar. tp fad ckp 'x macam tina'

so i shud find one just like 'me'. n here i think i found it.hihi..

lame da aku pk nk tukar template aku ni. sbb aku da bosan. nk update pun xde mood. godek2 tenet tak jumpa yg berkenan di hati..huhu

but at last, terjumpa.hehe

so gud bye flower-amende-tah...

and ..
welcome to my  NEW LOOK. hehe



p/s:aku pun xtau nape mesti pink jugak.adui.....

3 bunga-bunga cOmeL:

ezzat said... [reply to comment]

cute template baru ni~
ruang article die cam kecik sket kan

tapi colors die sangat cheerful.~

-m3- said... [reply to comment]

tu la, baru nak tanye nape pink...

hehe, ok gak...tp sokong penyataan e tu

^_^

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

tq2...

tula...kecik sgt.hihi.

tp kalau ade dua, pink n biru, i will still choose blue.=p

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...