Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Wednesday, March 24, 2010

.tag dari where~


salam...

1st entry untuk hari ni... err... sebenarnye ade satu entry aku nak wt. 'malay in advance'. coming soon~

hari ni aku nak wt entry setelah ditag 0leh se0rang teman bl0gger aku...en.where. (b0leh g tgk ape yg die telag buat kt bl0g die yer yg seterusnye telah mengetag aku..huuu)

motif gamabr ni?
entah. die letak. s0 aku pun letakla..hee.. ade kaitan la k0t..

1)siapakah diri anda dirumah?
aku anak kepada mak dan abah aku. adik kepada 2 0rg kakak dan se0rang abang, kakak kepada se0rang adek perempuan, makcik kepda 2 0rg anak sedara aku yg c0mei giler.. (miss them all very much!). aku suka memerap dalam rumah n keluar biler perlu je..dan anak yang mendengar kata (perasan!). dan aku bukanlah se0rang yg sgt rajin.. hee

2)siapakah diri anda dsamping rakan?
ni nk kena perasan lg ke?hee... hmmm...aku rasa aku is a good listener.. n jgn risau ttg simpan rahsia.. sllunye slmat. sbb bile org cte n pesan, 'jgn gtau 0rg len'. hmm k0mpem2 la pastu aku dah xingt da sampai la 0rg tu bukak cte tu balik depan aku...tp cerita pasal 0rg bukan h0bi aku la.. melainkan mende2 yg penting.. selebihnye, kawan2 aku kenal k0t aku mcm mna. bile ade masalah, im happy to listen n gv s0me advices.

3)5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai
i-grad tanpa extend (bende ke ni?)
ii-nk ade lesen kereta n 0f c0sla kete.
iii-camera sendiri
iv-bilik yg ikut suke hati aku nk dec0rate macam mana.
v-court volley n club pemain sendiri! pergh....berangan -_-!
**err... ade bayk giler impian aku... kalau aku nk listkan 3 hari 3 malam k0rg bce x abes.. tu bel0m lg nk kire boleh capai ke x tu lg..hehe

4)Siapakah nama pasangan anda?
alaaa..s0alan mengorek rahsia ni....kalau pasangan sah, aku bel0m kahwin lg... tp aku ade syg some0ne ni...n im really happy kn0wing him.. =))

5)Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda?
i- sll buat aku senyum s0rg2...
ii-die macam xksah tp die ksah sebenarnye....
iii-die xsama dgn ex aku dlu..(i thought guys are always the same.. but he is different..he teach me something n im so lucky meeting him...)
iv-sometime die buat aku berdebar2 giler
v- sometime die jadi lelaki yg paling 'manis' yg pernah aku jumpa... sweetla tu~ hee
aku rasa makin lame aku kenal die mungkin lagi byk lgi perkara yg aku akan suka..

6)Bila tarikh anda couple?
err...ni kena tya si die.. =p

7)Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
hmm... masih lagi awal.. l0m ade yg pahit... harap2 xde la..hee..tp ade sekali ni, die kuar... pastu bile dah sampai ng slmt, die xckp sbb aku g men v0lley so die pun x msj.. sekali die bantai tdur smpai pg kees0kkannye. yg mencuakkan aku, msej pun x, k0l pun xangkat..risau tahap gaban dah time tu..sbb die xpenah cmtu sblum ni..nasib baek emy turun maen ptg tu. at least aku tau la die dah sampai k0lej.. pg es0knye bile k0l die, rasa nk marah jer... tp bile dgr suara baru bg0n td0 die tu, sian plak.pg2 dah kena marah kan.. s0 aku pun xjd marah..seb bek syg~ hhahaha.. tp melepas d0nut!huhu...

8)Lagu tema cinta anda?
hmmm lagi... lagu ape ey... tp aku suke lagu nih.. 'gadisku' bukan KRU ke ape ke...lagu ni kawan die yg menyanyi. aku xtaula lirik die kawan die jugak yg buat ke ape ke... tp i like dis s0ng very much.. first time dgr terus jatuh cinta...i hope 0ne day, he will sing dis s0ng f0r me.. hee

9)Apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
aku xnk die berubah pape... cukup syg, appriaciate aku and terima aku seadanya...err...jap2..ade2.., jgn kuat sgt td0!heee =p

10)Tag 10 rakan anda yang lain.
ain
kak azma
emy

sekian terima kasih..hee

6 bunga-bunga cOmeL:

dot3 malas sign in said... [reply to comment]

adoi la tina...
dh la soklan sume cm maut2 je
adoi...

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

haaaa....tu yg aku suke tu..haha

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

haaaa....tu yg aku suke tu..haha

mesintaip said... [reply to comment]

Ingatkan cerita Sepuluh Budak Hitam,..heheh..

~nazma said... [reply to comment]

hmmm...hehe...

i'll do in a short while, bila deadline tak menghambat.. huhu

-ain- said... [reply to comment]

huaaa....xmo jawab..soklan sume lg susah dari soklan farmasi..huaaaa...

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...