Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, March 5, 2010

..fb.bb. blg..GTE


 perbezaan sesame kita mungkin menjadi pelengkap antara satu same lain tapi dalam masa yang sama ia b0leh menjadi jurang yang besar dlm persabahatan...

salam..

stay f0cus tina!!

misi grad tanpa extend mesti ditunaikan...

tp biler dah final sem banyak plak halangan dan cabaran....

facebook
barn buddy

blog

 masalah..masalah...dan masalah...masalah..masalah..

time kasih pada 0rg-0rg yang sentiasa bersama2 aku...

malam tdi lepas dgr nasihat n kebetulan mak aku k0l, tiba2 jadi semngt smacam..tp pg ni luntur balik sbb satu insiden...

hmm...sabar jelah... tentu lebih manis biler dah berjaya kan?? Allah xuji kte untuk sesuatu yang kte xb0le handle.. dan mungkin juga puncanya daripada aku sendiri...jadi hang 0n f0r dis less than 3 m0nth left...

oke tina?? d0nt think t00 much ab0ut it..just let it g0.. kalau bf0re dis k0 bleh buat d0nn0 kenapa sekarg k0 nak amek hati?

chill dear... =p

5 bunga-bunga cOmeL:

asma'_comey said... [reply to comment]

yup, chill2!! semoga dpt g tgk akak grad taun ni! go kak tina go!! :)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

aminn...
thanx asma'.

al_madd said... [reply to comment]

rajinnya men farmville..haha

zac zirwan said... [reply to comment]

"Allah xuji kte untuk sesuatu yang kte xb0le handle.."

suke ayat ni..slalu bg smgt kt aku..=)

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

barn buddy la al_mard. =p

zac:aku pun ske. =)

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...