Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, February 20, 2009

:: akhirnya sxex1103 siap jugak!! ::


post ini dituju khas untuk t**, asri n tqah....
yeay!!!! setelah bertungkus lumus lebih seminggu.. akhirnya berjaya gak aku menyiapkan assignment komputer untuk pendidikan.
ramai yang bertanya ng aku..
cikgu kena buat macam ni ke?
jawapannya: mende yang aku buat ni (macam yang dibawah) kira satu skill yang perlu ada pada seorang guru. kalo cikgu tak tau guna power point pe cte kan??
ada juga yang bertanya ...
kena buat sampai macam ni sekali. letak sume2 ni..
jawapannya: ni esemen aku jelah. untuk down sindrom comunity aku jumpa cute pics ni dlam net, aku amikla n letak dlam esemen aku..
(i am wondering, agaknya bile jadi cikgu nt, adakah aku serajin sekarang nk meletakkan sume animasi2 pada setiap ketul2 yang ade dlm slide????? xmungkin....)
hee.. kartun2 (yg diambik dr tenet) ni sebenarnya bercerita tentang 'me and my two mum' dengan tajuk 'the lost ring'. cute kan? tp upin ng ipin lagi cute la..
my special thanx to T** (johan), Asri (amin), and Tqah sarawak (Sofia) for contributing their voice into my slides. puas kitorg bergelak ketawa sebelum semua dialog berjaya direkodkan.
t**,
tiap kali aku play, mesti gelak mengekek2 punye.. ko ade r talent nk jadi pengganti suara upin ng ipin.. hahaa.. nway thanx tau.. yg penting cute.haha
ok. ni sebahagian dr slide yang aku buat...
introducing.... JOHAN





ini sajalah hasil yang berjaya aku buat... agak leceh bile kena masukkan satu2 animasi dalam slide..memang menguji kesabaran.. tunggu nk meletup je malam td. ditambah plak, dgn kejap2 hang, kejap2 hang.. haish... cabaran tuh!

apa yang merisaukan aku sekarang, sesuai ke slide ni untuk down sindrom komuniti tu..huhu... lec aku ckap, umur sasaran physically sebaya ng kitorg but mentally is around 10-12 year old. sbb aku tgk yg last year punya, dorg buat, mengira, mengeja.... S.A.T.U.... D.U.A.. dan seterusnya..tp aku x taula sasaran dorang plak sape.so wut do u guys think?




>>>thanx to the owner of those characters....

7 bunga-bunga cOmeL:

blackRose said... [reply to comment]

suare mahal tu k tina...
dpt result g tau ek...
hahah

neway.. CONGRATS!!! hihi..

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

tq2...nt kite g minum same2 k..

blackRose said... [reply to comment]

yea....
k tina blanje.. hahahhaha

AYeEn said... [reply to comment]

mcm bez je...
nk tgk leh???

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

bleh2.. tp kena tgu x bz r.

blackRose said... [reply to comment]

khairun...
nya best + lucu.. hehe...
great experience..
hahah...tol x kak tina...??

kak tina..
sye pun x tgk lg yg da complete nye..
huhu.. nak tgk gak...

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

meh2 dtg bilik...haha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...