Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Monday, January 26, 2009

:: caMErOn lalalala ::


part 1

maaf untuk kelambatan post yang satu ni.. aku bukannya ape, tak sempat n mood nk cte pasal cameron ni xdtg kot..hee.. dan terlalu sgt banyak gambar sapai aku tak tau nak letak mana satu dlm post kali ni. n aku malas nk upload sebenarnya. lembab nk upload satu2 gambar.. so untuk melihat lebih banyak gmbar cameron silalah layari facebook aku- nur atina, atau tini, atau jiah.. memang byk gler. x tertengok karang..haha
kat bawah ni beberapa keping gmbar yang berjaya aku upload.. sebelum keberangkatan.hee





24 januari 2009
8.00 am
bertempat di lobi kktb, kami yang berkapasiti seramai 14 orang (tiqah, asrul, sadam, ann, tini, faiz, roy, khairun, syikin, jiah, kimi, yati, nadya dan aku) tak termasuk cik aimee dan cik syira berkumpul sebelum bergerak ke terminal bas um di mana coaster sedang menanti ntuk membawa kami menjelajah ke seluruh pelusuk cameron.. ewahh..haha
.... coaster pon berjalan.. meredah jalan raya dengan megahnya... dan aku seperti acap kali yang sll aku buat-tido- sbbnya aku mengantuk gile.... so aku tak tau la pe jadi sepanjang perjalanan yang aku tdo tu...
sedar je dah kat tapah.. benti untuk makan tengah hari...
makan-makan...
naik bas.. teruskan perjalanan...
sekali lagi aku terbabas.. aku ye, bukan bas.. aku terbabas dlm mimpi..hahah... sedar bile time da naek ke cameron.. berliku2.. time tu sume org cari mint. termasuk la aku. terasa nak terkuar pape yg patut.. n bile salah sorg dr kami nk termuntah(sebelah seat aku) aku terus ke depan n tgk move ip master.. yeah.. mengelakkan diri dr muntah jua...
bla....bla... sampai la ke apartment yg kitorg sewa.. kuar dr bas.. sejuk je rasa.. walopun time tu kalo tak salah aku tghari-ptg la jugak.. kalo kt sini, mau sakit kepala sbb terik sgt..angin die sejuk je....rasa dingin n tenteram...
masuk apartment.. kemas pe yg patut.. tgk tv kejap.. tdo lg...sbb ngantuk..haha
kol 5..
tiqah nk g tgk restoran yang kitorg tempah untuk dinner malam kedua nt.. dinner ng tnc...
so kitorg pon menapakla dgn penuh mantapnye. (aku tqah asrul kimi khairun dan sadam dah ade pon kat bawah..(apartment kitorg atas bukit)) dan seperti biasa dak2 2nd yang memang hantu bergambar.. bergambar je kejenye.. kitorg jumpa ng sadam kt pekan. pas settle sume mende pasal dinner tu, kitrg g mkn ais krim grg.. thanx tqah belanja,..haha... pastu smbung bergambar dan bergambar dan bergambar.. smpaila kol 7 lebih, bas ng dak2 yang lain amik kitorg untuk ke pasar malam...









1 bunga-bunga cOmeL:

blackRose said... [reply to comment]

aik....tu je??
nak tunggu yg seterusnye....
hihi

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...