Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Friday, January 9, 2009

.: aku dan rutin baruku :.


salam...

kesibukan dan kepenatan aku dengan rutin baru membataskan masaku untuk berada di depan laptop kecintaanku ini... semuanya gara-gara bola tampar yang tiba-tiba dengan tidak diketahui sebab musababnya tidak dihantar untuk SUKMUM kali ini.. betapa kecewanya aku, hanya tuhan yang tahu. walaubagaimanapun, terima kasih untuk Anson yang cuba membuat rayuan walapun akhirnya gagal.. (aku teringin nk tahu sangat kenapa xnk hantar???)

dengan kekecewaan inilah, aku tiba-tiba terdetik hati bermain bola jaring setelah sekian lama berkecimpung dalam sukan bola tampar. sejak sekolah menengah lagi.. habis, aku tak tau nak buat apa petang2.. selalu main bala tampar tapi sekarang team lelaki ada latihan tiap2 petang. kalo just nk pg tgk sepanjang petg tu memang bosanlah..huhu.. dan sebab ini jualah terciptalah satu rutin baru...

bola jaring...

aku xpandai pon main. dgn rules yg sgtla banyak, membuat aku lebih2 lagi penatnya. main bola tampar tetap yg paling best.. =) ade sekali aku nk ter'spike' bola jaring tu time training.. ayoyo..

aku nak main bola tampar jugak!!

p/s:
apa yg korg buat bila kawan korg tiba2 dingin ng korg??? (selain tya die kenapa)

8 bunga-bunga cOmeL:

blackRose said... [reply to comment]

try tnye kwn2... hehe..
kalo x.. tunggu die da ok n eppy balik.. bru tnye..

itu kalo sye rrr...

nelLo said... [reply to comment]
This comment has been removed by the author.
nelLo said... [reply to comment]

belikan adiah utk dia..
wat surprise...
klo bley smpai dia terkejut berok..

klo x bkesan gak,, aku wat x tau je la..
hehe...

nelLo said... [reply to comment]

cam nk memujuk je kn??
hehe...

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

wahaha.. xnk r kasi hadiah.. xd duit..hee

-m3- said... [reply to comment]

pk positif je...
=)

Anonymous said... [reply to comment]

face to face..ask nicely..(^^)

-kalo xnk tu mslh dy..kt da stel.
-kalo sbb salah kt,mintak maap dgn jujurnye
-kalo salh dy,maapkn dy.

~gle kene kemahiran sume ni,adeh~

MaeGoreng

~teratai bunga indah~ said... [reply to comment]

tu aku tau... kalo aku nk nasihAtkan org pon, aku gtau yg tu gak..=P

tp ade cara len lagi?hee

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...