Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, May 13, 2010

LM:day 6 (wiper yg buat aku ketawa)


yeah...

hari ni langsung x bersemangat ke skul. mjur xde kelas t0day tp kelas ganti berderet2..asyik naek turun tangga..(xmengeluh cuma let u noe..huu).ade g0t0ng r0y0ng. aku g nyibuk2 kt bilik spbt sbb suda hmpir tersengguk2 menelaah kimia untuk es0k..

balik pun masih lagi xbersemangat..

haaaaaaaa.... 0dw balik ni la p0int yg sebenarnye!hahaha..

dlam aku d0k lesu2 tu tiba2 ujan turun. (mmg tgh gelap dah pun time tu.) fad pun 0n la wiper die.. sekali wiper yg sebelah aku(dpan aku la kiranye) xde! ade die punye rangka je.. aku bantai gelak xhengat!haha..kelakar si0t.. itulah buat pertama kalinya aku ketawa untuk hari ni..

see.. s0metime mende kecik pun leh buat kite happy. =)

then pg um sbb nk jumpa lec yg supervice kit0rg nt.. she's cool.really! n i feel lucky to have her as our supervisor.. h0pefully she can help us.. lepas jumpa ng beliau, hati aku semakin lega..dah b0leh tersenyum. dalam kepala asyik teringt plan untuk kelas es0k plak.(hari ni-khamis)

mau ch0w dlu..hee..sudah ngntuk..

salam...

2 bunga-bunga cOmeL:

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...