Al- Baqarah

"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."


Thursday, February 4, 2010

sweet 23!


sweet ke??? hahaha


salam..




selamat hari lahir untuk saya.. sm0ga semua impian sy tercapai dan sem0ga semua 0rg2 di sekeliling saya sentiasa bahagia...


smlm full day pack. *sengaja membizikan dri. dah dpt free call kan. hee..bergayut je keje..mak abah , kakaks, adek, abg aku je x.( sbb die guna celc0m. ) dr pagi lgi aku dah bukak 'new p0st' tp x berkesempatan nk update jugak.huhu..


ingt x entry lepas, aku ade ckp ade mende nk cite tp bel0m tba masanye lg. haa.. jd sekarg aku nak cte la ape yg jadi kt umah hari tu..


hari ahad...
sume berkumpul kt umah..kecuali kakak aku yg sulung je, dah balik ke rumah die sbb kt kedah kn hari ahad sek0lah.. huhu.. tp aiman masih lg kt umah. atif pun ader. aku sgt gembira! haha..


aku dengan penuh selambanya memb0dek kakak aku supaya sp0ns0r buffday kek aku. hahaha. tah pape tah.. yela.. es0knye dah nk balik. tumpang sume ade kt umah (kecuali kak sulung aku), baik gunakan masa ni sepenuhnya..


kakak aku pun dengan baik hatinye menghulurkan beberapa keping n0te merah dan hijau.. gembira aku.. s0 lepas beli tiket balik kl ng aiman n abg aku, kit0rg singgah kt Fatimah's bakery. tujelah kedai kek terdekat yg ader dgn pilihan kek yg kurang.


lepas ushar2 satu kedai tu,tiba-tiba aku tepandangkan satu kek ni. haha.. aiman mesti suke. tinggal xde ultraman je.. hahaha



aku tersangatlah malu sbb kena tulis nama sendiri tau! haha.. naseb baek la 0rg yg jual tu xtau nama aku tiena..


aiman tersangatlah suka tiup lilin, jd ini kek kecik untuk die bfre die kalut2 nk tiup kek sp0ngeb0b besar aku punye tu..haha.


kat k0lej:

ni kakak aku mms.sgt cute! thanx kak not.

ni plak mms dr adek aku! thanx adik. lap u! mmuah..

ni plak hadiah dr fad.




kad dari jiah. sgt kiut!

kad dr hani. kiut miut jugak!



dan aku telah disimbah air 0leh kak hilal, rumate tercintaku. haha.. tp die yang lagi basah dr aku.hee.. s0ry kak ile. tp tipu daya die tu mmg menjadi r.aku mati2 percaya die dah kuar tiba2 pandang belakang die dah ready ng sebaldi air. terbaeklah.. haha.. sakit tekak aku menjerit. =p

thanx pada sume yg wish dan d0akan kesejahteraan saya.. 
sesungguhnya saya tersangatlah bahagia smalam..time kasih sangat!=p

p/s:0rg cakap bile kite kecewa, kte selalu pandang pintu yang dah tertutup tu sgt lame sampaikan kte xsedar ade satu pintu yang terbuka untuk kte. dan skrg aku rasa, hmm...aku dah bersedia k0t untuk cuba menerima pintu yg tebukak tu.. hihi.

10 bunga-bunga cOmeL:

zac zirwan said... [reply to comment]

tiena!!heppy besday..hehe..comel giler kek tu..cam x sggup je nk mkn..

mAsRiN aZaMi said... [reply to comment]

Happy Birthday~

Naililnajwa Shukri said... [reply to comment]

tie,,
happy birthday!!
sm0ga kamu berbahagia..

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

zac:hahaha.. tq. aku terpaksa gak p0t0ng kek tu sbelum anak sedara aku yg p0t0ng kek tu. k0 paham2 jela budak kecik ni.haha

masrin:tq =p

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

wa:thanx wa. nt cny kte g mer0nggeng ey ng lin sekali.hahaha

K.Safwan said... [reply to comment]

weyh!! da tbukak ke pintu hati?? haha.. ^_^ gudlux weyhhh~ huhu~

Anonymous said... [reply to comment]

epy bufday tembam~
sOry xdpt nk celebrate..
adiah cOming sOon~
tp....adiah blakang pntu =p

Hilman Nordin said... [reply to comment]

happy birthday again!
skang ni umo kte tgh sme nih~ LOL!

masha said... [reply to comment]

Eppy Belated Besday Tina..sory 4 da late wishes..hope eppy always..:-)..mish u..

~terataibungaindah~ said... [reply to comment]

tahnx safwan, hilman, masha n mucuk! hahaha

CHEMISTRY without CATALYSIS, would be a SWORD without a HANDLE, a LIGHT without BRILLIANCE, a BELL without SOUND.

~love chemistry~

.giRLs DrEaM TEaM.

.giRLs DrEaM TEaM.

.wishlist.

tamat belajar
gaji pertama
konvo
external hard disk
amek lesen
S.E xperia vivaz
my first car
netbook
bola guli
VB team
DSLR
family holiday
Encik P
settle ptptn
...bahagia sampai ke syurga...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...